GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INVESTIȚIE

Cosmin Olăroiu, investiție uriașă în România! Peste 20 de milioane de euro într-un proiect fabulos

Cosmin Olăroiu antrenează în prezent în China
Cosmin Olăroiu antrenează în prezent în China

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iunie 2020 20:55 / Actualizat duminica, 09 august 2020 21:28

Cosmin Olăroiu (51 de ani), antrenor în China, la Jiangsu Suning, a ales să realizeze o investiție importantă în România: un complex de locuințe de lux, pe malul Mării Negre.

Antrenorul român Cosmin Olăroiu a investit peste 20 de milioane de euro într-un proiect de lux în Mamaia, în care colaborează cu arhitectul Daniel Ciocăzanu. Complexul de locuințe a fost ridicat chiar pe amplasamentul fostului hotel Mamaia, informează Look Sport.

Olăroiu a mărturisit pentru sursa citată faptul că experiența avută în afara țării, unde antrenează de ani buni, l-a făcut să își dorească să aducă câte ceva din lucrurile frumoase de acolo și la noi în țară. „Perioada pe care am petrecut-o în afara ţării, care este destul de mare, undeva la peste 20 de ani, mi-a permis să văd foarte multe lucruri. 

EXCLUSIV Dezvăluire incredibilă: „I-am dat un picior în gură lui Bumbescu de nu și-a dat seama cu ce l-am lovit!”

Chiar foarte multe lucruri frumoase, interesante, din care mi-am dorit tot timpul să aduc şi în România. Şi să încep ceva care să aducă un plus de valoare pieţei autohtone. Tot timpul am preferat să investesc bani mulți în România”, a spus acesta.

Dani Olăroiu, adevăratul patron

Cosmin Olăroiu a dezvăluit faptul că singurul său rol în această afacere este acela de purtător de cuvânt, patron fiind fiul său, Dani.

„Afacerile nu sunt ale mele, eu sunt doar un purtător de cuvânt. Dacă există un profit, acela va merge la devăratul patron. Din ce câştig eu reuşesc să trăiesc decent câţi ani mai am de trăit. E profitul lui, banii merg la el, nu la mine, la fiul meu (n.red. Dani Olăroiu)”, a spus Olăroiu.

Cosmin Olăroiu antrenează în China din 2018, atunci când a preluat-o pe Jiangsu Suning. Înainte de asta, tehnicianul român s-a aflat la cârma unor echipe din Emiratele Arabe Unite, Qatar și Arabia Saudită.

Citește mai multe știri de actualitate:

Gică Popescu iese la atac după acuzele de blat și arată cu degetul spre Dinamo: „Noi nu v-am acuzat atunci! Vă ascundeți incompetența pe spatele nostru”

Cine merge Europa League dacă se oprește Cupa României? Răzvan Burleanu a lămurit situația: „Avem un scenariu pregătit”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
bridges
bridges  •  10 August 2020, 05:22

Fostul Hotel Mamaia si tot acel sediu al Mamaia S.A. a fost deja inlocuit cu o cladire noua, de ani buni. Probabil acum a cumparat-o, deci a facut o afacere cu Statul, cum altfel? Cele mai bune afaceri cu statul le faci daca stii cum sa negociezi. Deci linistiti-va, Dani Olaroiu nu ridica nimic intr-o zona izolata, pe o parloaga, nu inventeaza o noua statiune truristica. I-a cumparat taticul o cladire noua care s-a vrut initial hotel dar au ajuns la concluzia ca mai bine se castiga vanzand apartamentele la bucata. Foarte bine, sa fie sanatosi dar mai putina propaganda cu patriotismul asta inventat, ori de cate ori ai ocazia.

1461177693935533
Sorin Gane  •  19 Iunie 2020, 22:42

DAR O INTREPRINDERE CU CEVA ANGAJATI SA PRODUCEM SI NOI CEVA - O FABRICUTA DE CEVA ? LA ASTA NU SE GINDESC NOII MILIONARI AI TARII - SI MAI AU UNII TUPEU SA DEA VINA PE STRAINI - PAI DACA N-AR VENII STRAINII CU FABRICILE LOR , CU SALARII ASA CUM SUNT - AM FI O TARA DE SOMERI , CA MILIONARIII NOSTRII INVESTESC NUMAI IN VILE DE LUX , PACANELE SI FOTBAL.

296839007513707
Cris Juganaru  •  19 Iunie 2020, 14:31
Postat de theprinciple pe 19 Iunie 2020, 01:04

oau,adica ***? pai eu ce am spus? logic ca nu poti sa iti dublezi banii in 3 ani,din chirii daca iti recuperezi banii intre 10 si 15 ani este excelent. gandeste-te ca dupa aia 15 ani ai 5 apartamente care si-au scos deja banii si daca vinzieste profit pur. daca puneai banii in banca timp de 15 ani nu aveai un asemeena profit conssitsent. oricu,dubios ca nu intra cineva de la anaf peste tine sa vada de unde ai banii aia. alea 5 apartamente ar fii trebuit sa fii costat peste 700 de mii de euro daca erau de lux. din ce afaceri licite ai facut banii aia? in fine,organele staului dorm in asemenea situatii.

Vorbesti serios? Adica in mintea ta crezi ca este normal ca orice investitor cu bani lichizi sa fie cercetat de catre institutiile statului in sensul dovedirii licite a banilor, fara o minima banuiala de ilicit? Esti real?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează