DIVERSE  ·  INVESTIȚIE

Cosmin Olăroiu, investiție uriașă în România! Peste 20 de milioane de euro într-un proiect fabulos

Cosmin Olăroiu antrenează în prezent în China
Cosmin Olăroiu antrenează în prezent în China

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iunie 2020 20:55 / Actualizat joi, 18 iunie 2020 22:35

Cosmin Olăroiu (51 de ani), antrenor în China, la Jiangsu Suning, a ales să realizeze o investiție importantă în România: un complex de locuințe de lux, pe malul Mării Negre.

Antrenorul român Cosmin Olăroiu a investit peste 20 de milioane de euro într-un proiect de lux în Mamaia, în care colaborează cu arhitectul Daniel Ciocăzanu. Complexul de locuințe a fost ridicat chiar pe amplasamentul fostului hotel Mamaia, informează Look Sport.

Olăroiu a mărturisit pentru sursa citată faptul că experiența avută în afara țării, unde antrenează de ani buni, l-a făcut să își dorească să aducă câte ceva din lucrurile frumoase de acolo și la noi în țară. „Perioada pe care am petrecut-o în afara ţării, care este destul de mare, undeva la peste 20 de ani, mi-a permis să văd foarte multe lucruri. 

Chiar foarte multe lucruri frumoase, interesante, din care mi-am dorit tot timpul să aduc şi în România. Şi să încep ceva care să aducă un plus de valoare pieţei autohtone. Tot timpul am preferat să investesc bani mulți în România”, a spus acesta.

Dani Olăroiu, adevăratul patron

Cosmin Olăroiu a dezvăluit faptul că singurul său rol în această afacere este acela de purtător de cuvânt, patron fiind fiul său, Dani.

„Afacerile nu sunt ale mele, eu sunt doar un purtător de cuvânt. Dacă există un profit, acela va merge la devăratul patron. Din ce câştig eu reuşesc să trăiesc decent câţi ani mai am de trăit. E profitul lui, banii merg la el, nu la mine, la fiul meu (n.red. Dani Olăroiu)”, a spus Olăroiu.

Cosmin Olăroiu antrenează în China din 2018, atunci când a preluat-o pe Jiangsu Suning. Înainte de asta, tehnicianul român s-a aflat la cârma unor echipe din Emiratele Arabe Unite, Qatar și Arabia Saudită.

Citește mai multe știri de actualitate:GRECIA ÎNCHIDE FRONTIERELE. Singura frontieră care nu este închisă noaptea.
Libertatea
Comentarii (33)
Sorin Gane  •  19 Iunie 2020, 22:42

DAR O INTREPRINDERE CU CEVA ANGAJATI SA PRODUCEM SI NOI CEVA - O FABRICUTA DE CEVA ? LA ASTA NU SE GINDESC NOII MILIONARI AI TARII - SI MAI AU UNII TUPEU SA DEA VINA PE STRAINI - PAI DACA N-AR VENII STRAINII CU FABRICILE LOR , CU SALARII ASA CUM SUNT - AM FI O TARA DE SOMERI , CA MILIONARIII NOSTRII INVESTESC NUMAI IN VILE DE LUX , PACANELE SI FOTBAL.

Cris Juganaru  •  19 Iunie 2020, 14:31
Postat de theprinciple pe 19 Iunie 2020, 01:04

oau,adica ***? pai eu ce am spus? logic ca nu poti sa iti dublezi banii in 3 ani,din chirii daca iti recuperezi banii intre 10 si 15 ani este excelent. gandeste-te ca dupa aia 15 ani ai 5 apartamente care si-au scos deja banii si daca vinzieste profit pur. daca puneai banii in banca timp de 15 ani nu aveai un asemeena profit conssitsent. oricu,dubios ca nu intra cineva de la anaf peste tine sa vada de unde ai banii aia. alea 5 apartamente ar fii trebuit sa fii costat peste 700 de mii de euro daca erau de lux. din ce afaceri licite ai facut banii aia? in fine,organele staului dorm in asemenea situatii.

Vorbesti serios? Adica in mintea ta crezi ca este normal ca orice investitor cu bani lichizi sa fie cercetat de catre institutiile statului in sensul dovedirii licite a banilor, fara o minima banuiala de ilicit? Esti real?

Cris Juganaru  •  19 Iunie 2020, 14:23
Postat de ge0x pe 19 Iunie 2020, 09:38

In 10,15 ani ai scos profit 500 de mii ba baiatule plus pretul apartamentului care va fi peste ce ai dat tu pe el cu 10 ani in urmă. Apartamentul ala ramane pe viata albtau daca nu-l vinzi. Nu dispare dupa 15, 20 de ani. Nu e ca si cum ai avea o vaca care da lapte si aia dupa ceva ani moare.

„Ba baiatule”, tu iti dai seama ca vorbesti pe seama banilor mei/a investitiilor mele? E cam aiurea! In aprox 15 ani imi amortizez investitia (de peste jum de milion). Aceeasi suma cu care am achizitionat cele 5 apartamente am investit-o separat in cumpararea unei vile in Domenii (Bucuresti), care necesita renovari, iar dupa investitiile necesare am vandut-o, peste doar 5 luni, scotand profit aproape 200 mii euro. Ideea era evidenta de la inceputul discutiei, pt cei familiarizati cu investitiile imobiliare, ca investia in imobiliare in scopul inchirieii, desi APARENT inseamna securizarea unor sume de bani (riscant, totusi, pe termen lung), nu reprezinta o afacere din care scoti profit in timp real. Dimpotriva, blochezi multi bani pe o durata mare de timp, bani pe care i-ai putea scoate incomparabil mai repede din alte investitii cu sume similare. Fireste, daca vrei doar sa traiesti din anumite sume de bani obtinute pe chirii, la nivelul unor salarii rezonabile, si sa ramai cu banii securizati in apartamentele cumparate, e in regula. Dar scopul investitorului nu trebuie sa se rezume la securizarea banului si la obtinerea unui venit suficient pt. un trai decent, in cazul in care exista alternative aducatoarea de profit in timp real, fiind legitim sa pretinzi amortizarea investitiei, respectiv obtinerea profitului intr-un termen cat mai scurt, in scopul rularii (ci nu a blocarii) permanente a banului in masa investitionala.

Vezi toate comentariile (33 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1