INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Rangers, eliminare rușinoasă din Cupa Ligii Scoției! Ianis Hagi, introdus pe teren în ultimele minute

Ianis Hagi, Rangers // foto: Imago
Ianis Hagi, Rangers // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 17 decembrie 2020 07:00 / Actualizat joi, 17 decembrie 2020 10:11

Rangers a părăsit Cupa Ligii Scoției în faza sferturilor de finală, fiind eliminată de St. Mirren, care a învins trupa lui Steven Gerrard pe teren propriu cu 3-2.

Rangers defilează în campionat, unde este lider detașat, însă a părăsit prima competiție în acest sezon. Surprinzător, a fost eliminată din Cupa Ligii Scoției de St. Mirren, locul 10 în campionat, cu 32 de puncte sub Ianis Hagi & Co.

Ianis Hagi, din nou rezervă la Rangers

Steven Gerrard a introdus pe teren o parte dintre rezervele obișnuite, însă chiar și așa, scheletul echipei a fost format din titulari. Ianis Hagi nu a prins garnitura de start nici de această dată. Mijlocașul român a fost introdus pe teren în minutul 84 și a primit cartonașul galben 5 minute mai târziu.

Scorul a fost deschis de Rangers, în minutul 7, prin Goldson. Gazdele au întors scorul prin McGrath, care a reușit o „dublă” în minutele 40 și 53. Părea aproape cert că meciul se va îndrepta către prelungiri după ce Davis a făcut 2-2 în minutul 88, dar St. Mirren a reușit să dea lovitura în prelungiri, prin McCarthy.

Rangers a ratat astfel o șansă imensă de a cuceri un trofeu, având în vedere că marea sa rivala, Celtic, a părăsit competiția încă din optimi. În semifinale, St. Mirren va da piept cu Livingston, care a învins-o pe Ross County cu 2-0 în sferturi.

VIDEO. Mihai Stoichiță despre Ianis Hagi: „Toată lumea îl compară cu tatăl lui. A urcat pas cu pas în carieră!”

Citește mai multe știri despre Ianis Hagi:

Ianis Hagi, pus sub lupă la GSP Live: „Dacă și Gerrard îl ține pe bancă... Să-și pună Ianis pe spate! Să înceteze să fie Hagi”

Britanicii sar în apărarea lui Ianis: „Hagi are încă un rol mare de jucat. Rangers nu ar trebui să îl îndepărteze”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (15)
tororosso
tororosso  •  17 Decembrie 2020, 16:21

” sub Ianis Hagi & Co.” ... Măi să fie a ajuns toată echipa sub prințișor . Cum se face că după ce il bagă doar 6 minute , primește și cartonaș galben . Oare face colecție de cartonașe ? După ce a văzut meciul celebrul Celentano il ia in echipa la pus faianță .

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  17 Decembrie 2020, 15:04

Ca de obicei... pe undeva prin tribuna. S-a uitat plictisit la meci si s-a gandit la tata!

raducallin
raducallin  •  17 Decembrie 2020, 14:21
Postat de markksson pe 17 Decembrie 2020, 11:01

Cred ca nu ai dreptate, poate citesti mai cu atentie: "GAZDELE au întors scorul prin McGrath, care a reușit o „dublă” în minutele 40 și 53".

Au corectat ei , au scris St.Mirren acum, initial au scris oaspetii in fraza asta : Părea aproape cert că meciul se va îndrepta către prelungiri după ce Davis a făcut 2-2 în minutul 88, dar St. Mirren a reușit să dea lovitura în prelungiri, prin McCarthy. Au scris initial ca gazdele au intors scorul si apoi ca oaspetii au dat lovitura in prelungiri.Stiu ce am citit initial , bine ca s-au corectat.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează