STRANIERI  ·  CEHIA

Curg laudele pentru Nicolae Stanciu după prestația excelentă de la ultimul meci: cum i-au mulțumit colegii pentru cele două pase decisive

Nicolae Stanciu. Sursă foto: Twitter Slavia Praga +5 FOTO
Nicolae Stanciu. Sursă foto: Twitter Slavia Praga

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 mai 2020 13:25

Nicolae Stanciu (27 de ani) a fost omul meciului în victoria zdrobitoare reușită de Slavia Praga în fața lui Jablonec, scor 5-0. 

Lukas Provod și Stanislav Tecl, doi dintre coechipierii săi, i-au mulțumit pe teren pentru „cadourile” primite din partea lui Stanciu. „I-am zis la pauză că trebuie să marchez și eu. A făcut totul la acea fază”, nu uită Tecl să amintească. 

La doar cinci minute după lansarea perfectă pentru Provod, Stanciu i-a strecurat mingea printre picioare unui adversar, apoi l-a lăsat singur în fața porții goale pe Tecl. Golul era doar o formalitate.

3 assist-uriși un gol a reușit Stanciu în cele două meciuri jucate de la reluarea campionatului (1-0 cu Mlada și 5-0 cu Jablonec)

Stanciu, două pase de geniu

În minutul 56, Stanciu a oferit o pasă de 30 de metri pentru Provod, care l-a executat sumar pe portarul oaspeților. După doar 5 minute, internaționalul român a reușit o cursă genială. A dat mingea printre picioarele unui advers, a intrat în interior, și a pasat pe jos, la 4 metri de poartă. Tecl a rămas singur, fără portar, și a îndeplinit o simplă formalitate.

+6 FOTO

Slavia - Jablonec 5-0

VIDEO. Nicolae Stanciu nu lasă Dinamo să moară » E membru DDB Elite

Citește și alte știri despre Nicolae Stanciu: Cine a câștigat la Timișoara, diferența este uriașă: „Am pierdut, este voința timișorenilor'
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Hermannstadt - FC Botoșani
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:00 Fotbal, Liga 1
Dinamo - UTA Arad
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga 2
Padeborn - Hamburger
Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A
Bologna - Parma
Digi 3
22:00 Fotbal, La Liga
Cadiz - Sevilla
Digi 2
Program TV complet

Liga 1