INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BRAGA

Cuvinte de laudă pentru Raul Rusescu după debutul la Braga: "E un jucător de calitate, ne va ajuta mult"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 06 ianuarie 2014 12:08

Jesualdo Ferreira, antrenorul celor de la Sporting Braga, a vorbit despre evoluţia lui Raul Rusescu în primul său meci pentru formaţia portugheză, 2-0 cu Arouca.

"Nici un jucător, nici măcar dacă e printre cele mai mari vedete, nu reuşeşte mari performanţe individuale în primul meci la o nouă echipă, mai ales dacă avem în vedere faptul că s-a antrenat doar o săptămînă. Rusescu este un jucător de calitate, care ne va ajuta mult", a spus Jesualdo Ferreira, conform presei portugheze.

Tehnicianul a menţionat că Raul Rusescu ar fi putut înscrie un gol, cînd a reluat din foarfecă în minutul 45, ceea ce i-ar fi dat mai multă încredere. Braga s-a impus cu 2-0, goluri Pardo (5) şi Rafa Silva (78), calificîndu-se în sferturile Cupei Portugaliei.

Rusescu, împrumutat de Sevilla pînă în vară, a fost integralist la debutul în tricoul celor de la Braga şi a primit un cartonaş galben în minutul 26.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Ianuarie 2014, 18:15

Credeam ca este prin ligile inferioare ...dar din ce oras este ? tot asa mare cum e Brasovul ...sau cum e Chiajna ? In Romania ...toti dar absolut toti oamenii care au fost la gradinita sau la scoala primara stiu de orasul craiova ...si de cea mai buna echipa din Univers ...CSU Craiova ...

banciuu
banciuu  •  06 Ianuarie 2014, 14:39
Postat de ovidiu_3003 pe 06 Ianuarie 2014, 13:41

Cine i Arouca aceasta ?

Si oamenii din Portugalia daca ar citi un articol despre un meci Cs.Craiova-Steaua mai mult ca sigur sar intreba si ei acelasi lucru ca tine.Cine-i aceasta CS?Adevarul ca nici oamenii din Craiova nu stiu cine este CS..dar ca sa iti raspund la intrebare,Arouca este un fel de Corona Brasov la noi in prima liga.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Ianuarie 2014, 13:41

Cine i Arouca aceasta ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează