INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO Dan Petrescu a spus tot despre plecarea de la Kayserispor: „Cele mai bune condiții pe care le-am avut, dar o perioadă nu mai pot antrena” » Promisiunea pe care și-a făcut-o antrenorul român

Dan Petrescu (53 de ani) a revenit în România, după despărțirea de Kayserispor.
Dan Petrescu (53 de ani) a revenit în România, după despărțirea de Kayserispor.

Articol de , - Publicat joi, 25 februarie 2021 22:22 / Actualizat joi, 25 februarie 2021 23:31

Dan Petrescu (53 de ani) a revenit în România, după despărțirea de Kayserispor. 

Dan Petrescu a rezistat doar 45 de zile pe banca lui Kayserispor. Antrenorul român a spus din nou că despărțirea a fost alegerea lui, din motive personale, și că nu va mai prelua o echipă aflată în subsolul clasamentului. „Bursucul” a fost impresionat de condițiile de pregătire și de nivelul fotbalului din Turcia. 

VIDEO. Dan Petrescu a revenit în România, după despărțirea de Kayserispor

„Am avut o problemă şi a trebuit să plec, din păcate, şi o perioadă acum nu mai pot să antrenez, dar după ce îmi rezolv problema, sper să antrenez din nou. M-am simţit foarte bine, condiţiile erau cele mai bune pe care le-am avut ca jucător şi ca antrenor. 

Condiţiile de antrenament extraordinare, jucătorii foarte buni, profesionişti, campionatul cred că e cel mai puternic în care am evoluat, ca antrenor, echipe foarte bune, fiecare echipă avea foarte mulţi internaţionali”, a declarat Dan Petrescu. 

Dan Petrescu pune condiții pentru următorul post

„Din păcate pentru mine, cred că a fost a cincea oară când am luat o echipă de pe ultimul loc şi nu e uşor să iei o echipă de pe ultimul loc. Toate echipele pe care le-am luat de pe ultimul loc le-am ridicat, şi la Dinamo Moscova şi la Al Nasr. În China n-am reuşit să-i ridic mai sus, cu toate că am făcut multe victorii. 

Cred că e ultima oară când mă duc la o echipă de pe ultimul loc, pentru că, chiar dacă e un challenge, e un challenge foarte greu şi cred eu că cele două victorii când nu am fost acolo şi cu cele două când am fost acolo mi-am făcut datoria”, a mai spus Petrescu. 

Multe greşeli de arbitraj, a făcut şi o scrisoare spre Federaţie doamna (n.r. patroana echipei), pentru că au fost prea multe împotriva echipei. Sigur trebuia să avem cel puţin 4 puncte în plus, dar chiar dacă aveam 10 puncte în plus, n-aveam cum să nu iau această decizie pe care am luat-o acum două zile
- Dan Petrescu

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Ce a declarat bașkanul lui Rizespor despre situația lui Marius Șumudică

VIDEO + FOTO Ianis Hagi a fost titular într-o lecție de fotbal! Rangers e în „optimile” Europa League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ivan37
ivan37  •  26 Februarie 2021, 08:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.f
andrei.f  •  26 Februarie 2021, 05:06

Evident, problema e arbitrajul. Ăsta nu rezistă fără fluierași de casă ca la cfr !

1734769259936803
Cezar Căruntu  •  26 Februarie 2021, 01:02

E clar: pentru a avea performanțe, Bursucul trebuie să aibă condiții proaste. Aviz angajatorilor lui viitori ????

Vezi toate comentariile (3)
Comentează