INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Dan Petrescu, după primul antrenament la noua lui echipă: ”Urziceni a fost o surpriză. Dinamo e alt nivel”

Cu Unirea (2006-2009), Dan Petrescu a cîștigat campionatul și apoi a făcut senzație în Ligă: 4-1 cu Rangers, 1-0 cu Sevilla
Cu Unirea (2006-2009), Dan Petrescu a cîștigat campionatul și apoi a făcut senzație în Ligă: 4-1 cu Rangers, 1-0 cu Sevilla

Articol de - Publicat marti, 21 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 20 august 2012 21:19

”Bursucul” a început ieri pregătirea unei echipe pe care trebuie să o trezească din coşmarul ultimului loc, după 5 eşecuri în 5 etape. Şi a spus: "Unirea era mică, dar avea ambiţie. De asta e nevoie la Moscova".

Dan Petrescu a zîmbit ieri, cînd jurnaliştii ruşi l-au întrebat dacă şi-a propus să cîştige campionatul cu Dinamo Moscova în următorii 3 ani, aşa cum a reuşit în România, la Unirea Urziceni, în 2009: "Urziceniul era o echipă mică. Nu m-aş fi gîndit niciodată că voi lua titlul cu ea. A fost o surpriză. La Dinamo e altă situaţie, alt nivel, alte aşteptări. Însă, pe lîngă valoarea jucătorilor, e nevoie şi de dorinţă, de ambiţie, care la Unirea n-au lipsit".

La primul antrenament cu alb-albaştrii, fără punct în campionat după 5 etape, tehnicianul român a admis că nu are deocamdată o explicaţie pentru startul catastrofal de sezon: "Aş fi avut dacă eram la echipă din prima etapă. Cunosc jucătorii, dar nu suficient ca să le pot da note. Nu i-am pregătit. Sînt însă sigur că fiecare poate mai mult decît a arătat pînă acum".

"Cred că Dan Petrescu e omul ideal pentru a ne scoate din situaţia dificilă în care ne aflăm. Cu el pe bancă vor veni şi rezultatele" (Kevin Kuranyi, căpitan Dinamo Moscova)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
jocuri
jocuri  •  21 August 2012, 18:05

va fi greu la inceput anul acesta nu au sanse la primele 3 locuri dar la anu cu ce au, plus vreo 3 achiziti se pot bate la titlu.

cosmonel
cosmonel  •  21 August 2012, 13:08

eu zic ca in 3 ani castiga titlul ! Bafta Dane..si poate ne intalnim in grupele Europa League !

danut82
danut82  •  21 August 2012, 09:10

ACUM SA TE VEDEM,NU LA URZICA SI KUBAN!!!SUCCES!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează