INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  JEONBUK

Drum liber spre CFR Cluj? Dan Petrescu se desparte de Jeonbuk: „A primit deja oferte”

Dan Petrescu/ Foto: Imago
Dan Petrescu/ Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 05 aprilie 2024 13:45 / Actualizat vineri, 05 aprilie 2024 14:05

Dan Petrescu s-a înțeles cu Jeonbuk în privința rezilierii contractului. El se va despărți de echipa sud-coreeană după meciul de etapa viitoare, cu Gangwon, care va avea loc pe 7 aprilie

Dan Petrescu traversa o perioadă dezastruoasă la Jeonbuk, cu 8 meciuri la rând fără succes. Sports Donga a anunțat că românul s-a înțeles cu sud-coreenii în ceea ce privește despărțirea, însă nu a notat dacă a fost dat afară sau și-a dat demisia.

România, diferență colosală față de Ungaria » Câți bani au intrat în conturile echipelor din Superliga
VENITURI
România, diferență colosală față de Ungaria » Câți bani au intrat în conturile echipelor din Superliga

„A primit oferte de la echipe din România, dar nu are o destinație clară”, au scris jurnaliștii sud-coreeni.

Decizia a fost luată după înfrângerea cu Jeju, scor 0-2. Pentru a nu perturba și mai mult echipa, cele două părți au stabilit ca Petrescu să plece de la Jeonbuk după meciul cu Gangwon, de pe 7 aprilie. Echipa românului e ultima în campionat, cu 3 puncte în 5 etape. Nu a câștigat vreun meci până acum.

Dan Petrescu, contestat de fanii lui Jeonbuk

Dan Petrescu a fost contestat serios de suporterii lui Jeonbuk după înfrângerea cu Jeju, iar aceștia i-au cerut să plece.

„Demiteți antrenorul și înlocuiți jumătate de echipă cu jucători de la tineret. Dacă tot avem un sezon slab, măcar să folosim jucători tineri. Scăpați și de Di Matteo (directorul sportiv). El l-a adus pe Petrescu, pentru că sunt prieteni”, a fost mesajul apărut pe pagina Jeonbuk Fan.

Dan Petrescu e dorit de fanii lui CFR Cluj

CFR Cluj, fosta echipă a lui Dan Petrescu, a fost umilită în sferturile Cupei României de Corvinul Hunedoara, scor 0-4. Adrian Mutu și-a dat demisia, iar locul i-a fost luat de interimarul Ovidiu Hoban, care îl va avea alături pe Francisc Dican, deținător de licență PRO.

Însă fanii de la CFR Cluj au un alt preferat. Pe Dan Petrescu, antrenorul cu 4 titluri câștigate cu CFR Cluj. El a părăsit Ardealul în vară, când a plecat la Jeonbuk.

Suporterii de la CFR Cluj și-au exprimat public dorința de a-l vedea din nou pe Dan Petrescu pe banca echipei lor, nostalgici după rezultatele obținute de componentul „Generației de Aur” la timona echipei lor preferate. „Petrescu, iartă-ne!”, a scris un fan. Un altul a transmis că „singurul care poate resuscita CFR e Petrescu”.

VIDEO. RAPID - CFR CLUJ » Giuleștenii au administrat clujenilor cea mai mare umilință din istorie: 12-2

Citește și:

Eugen Trică a semnat cu FCU Craiova + Ce se întâmplă cu Nicolo Napoli
FCU CRAIOVA
Eugen Trică a semnat cu FCU Craiova + Ce se întâmplă cu Nicolo Napoli
Chipciu a numit cel mai bun antrenor pentru Universitatea Craiova: „Cu el pe bancă a jucat fabulos”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Chipciu a numit cel mai bun antrenor pentru Universitatea Craiova: „Cu el pe bancă a jucat fabulos”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (26)
Misu1950
Misu1950  •  06 Aprilie 2024, 09:39

Daca vine iarasi n-o sa vedem fotbal la CFR!

TraianX
TraianX  •  06 Aprilie 2024, 09:25

Este un oportunist. Dupa ce a fost dat afara, a venit cand titlul era sigur inlocuind antrnorul local care a castigat toate meciurile cat afost lasat.

MaxiP
MaxiP  •  05 Aprilie 2024, 20:31
Postat de RZW8591 pe 05 Aprilie 2024, 17:44

As vrea sa aflu numele unui singur antrenor care a câștigat 5 campionate la rand cu aceeași echipă! Vulpea când nu ajunge la struguri spune ca sunt acri ! El a luat 5 campionate la rand altii au pierdut 9 campionate la rand...Antrenor fără valoare??

Ok, se exagereaza putin in cazul lui, are niste rezultate in cariera prin Rusia si da, la CFR a facut si treaba, dar ma impresioneaza vorba asta cu 5 titluri la rand. El nu a fost niciodata 5 sezoane consecutive antrenor la CFR. Pai cred ca ne amintim rapid cand a venit in locul lui Sumudica, CFR avea punctaj maxim, a castigat titlul la limita, deci a pierdut mult din avans pana in final si venise pe motiv ca Sumudica a dezamagit in calificarile cupelor europene, ca sa faca el ce a facut prin grupa de Conference League, adia absolut nimic. Sigur, ulterior probabil il laudam si ca a dus atunci echipa in grupe de cupe europene, ceea ce e complet fals. Pe langa asta, s-a intors de fiecare data ca salvator dupa ce pleca cand simtea ca urmeaza un impas, venea si i se punea totul pe tava (cum s-a intors in locul lui Sumudica s-a dat drumul la transferuri) si pe langa asta e un antrenor foarte scump. Si nu stiu daca isi merita pretul. Plus ca da, in trecut a mai avut niste rezultate, dar asa cum Mourinho de pilda nu mai e cotat cum era acum 15 ani, mi se pare ca nici Petrescu n-a impresionat pe nicaieri in ultimii 2-3 ani. Situatia de acum nu stiu cat il recomanda. Si inca ceva: la prima oferta mai banoasa pleaca. Nu sta pe ganduri, cred ca e prima conditie cand semneaza un contract, sa plece cand doreste. Si te lasa descoperit.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează