INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OFICIAL

Dan Petrescu şi-a găsit echipă! Fostul tehnician al lui Dinamo Moscova îi urmează pe Cosmin Olăroiu şi Laurenţiu Reghecampf la arabi

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 05 iunie 2014 13:25

Aşa cum a anunţat, Dan Petrescu a revenit pe banca unei echipe, însă de această dată nu mai este din Europa. Antrenorul de 46 de ani a semnat cu Al Arabi (Qatar).

Formaţia a terminat pe poziţia a 5-a în ultimul sezon, iar în următorii doi ani va fi condusă de fostul antrenor al lui Dinamo Moscova. "Super Dan" va avea un salariu de aproximativ 2,5 milioane de euro pe an, însă suma ar putea creşte considerabil în funcţie de performanţe, anunţă DigiSport.

Site-ul oficial al lui Al Arabi a publicat prima fotografie cu antrenorul român alături de secretarul general al clubului, Ahmed Al Emadi.

Dan Petrescu a ajuns la Doha cu trei zile înainte să semneze contractul şi s-a întâlnit de mai multe ori cu reprezentanţii clubului, iar la primele ore ale zilei de joi a ajuns la o înţelegere cu aceştia.

Românul a mai antrenat formaţiile Sportul Studenţesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar şi Dinamo Moscova.

Din lotul formaţiei Al Arabi fac parte jucători precum Karim Ziani, fost la Olympique Marseille şi VfL Wolfsburg sau Wanderley, fost la Flamengo, Gremio şi Cruzeiro.

Citeşte şi: Duel de la distanţă între proaspeţii "arabi" » Comparaţie: Reghecampf - Dan Petrescu 3-1!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (142)
spivak
spivak  •  06 Iunie 2014, 10:10

Fata care aşteaptă prea mult rămâne nemăritată.

lumpy666
lumpy666  •  06 Iunie 2014, 00:56
Postat de neuer1606 pe 05 Iunie 2014, 18:03

Nu am nimic cu el, dar parca era dorit de "marile" forte ale lumii...

CA SI RADOI CUM A FOST DORIT PE VREMURI DE :MAN.UTD,ARSENAL,LIVERPOOL ETC....!!!!!!!! -DAR DE FAPT UNDE A AJUNS MAREA GLORIE....?????????? -EL JOACA PRINTRE CAMILE IAR RESTUL "GASCA" ANTRENEAZA PRINTRE CAMILE........!!!!!!!!

lumpy666
lumpy666  •  06 Iunie 2014, 00:53

PANA ACUM AVEAM PARERE BUNA DESPRE "DAN" DAR INCEPE SA-MI FIE GREATA SI CAND VINE VORBA DE EL....,DAR DE FAPT ACUM INCEP SA INTELEG DE CE PLACEA LUI DAN IN HALUL ASTA LA KRASNODAR-MOSCOVA SI ACUM IN QATAR CA DUPA ACEASTA TREAPTA LUI DAN SA URMEZE O ETAPA IN UCRAINA DACA PANA ATUNCI O SA MAI AIBA INDEPENDENTA DE RUSIA!!! -PS:MAI AVEM CUMVA VREUN ANTRENOR DIN ROMANIA CINE "MAI" ANTRENEAZA IN EUROPA....???????

Vezi toate comentariile (142)
Comentează