INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Dănciulescu a marcat din nou pentru Hercules

Articol de GSP - Publicat marti, 18 mai 2010 00:00

Ionel Dănciulescu a înscris golul prin care Hercules Alicante s-a întors cu un punct de la Girona, 1-1.

 

Titular, atacantul român a deschis scorul în minutul 7, cînd a taxat o greşeală a fundaşului gazdelor, Migue. Avantajul a durat puţin, deoarece echipa condusă de Esteban Vigo s-a văzut egalată în minutul 19. A fost al 8-lea gol semnat de Dănciulescu, schimbat în 80 cu Portillo, în actuala Segunda.

Reuşita sa (în precedenta rundă, cu Cordoba, făcuse o "dublă") nu a ajutat-o pe Hercules să urce în clasament. Formaţia din Alicante a rămas pe locul 4 după 37 de etape (din 42), cu 60 de puncte, unul sub Cartagena, ocupanta celei de-a treia poziţii, ultima promovabilă.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
 •  18 Mai 2010, 10:51

Este al 10-lea. Are 8 in campionat si doua in cupa.

 •  18 Mai 2010, 10:34

"A fost al 6-lea gol semnat de Dănciulescu, schimbat în 80 cu Portillo, în actuala Segunda." Asa e. O singura intrebare insa, domnilor ziaristi. De ce acum vreo 2 saptamani a-ti scris, tot dupa o reusita a lui Ionel ca acesta ajunsese la momentul respectiv la cota 14???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează