INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ŞEFUL ROMÂNULUI A FOST REŢINUT LA ALICANTE PENTRU INTEROGATORIU

Dănciulescu: "Nu-mi fac probleme, nu cred că acţionarul lui Hercules va păţi ceva"

Articol de - Publicat miercuri, 07 iulie 2010 00:00

Ionel Dănciulescu a declarat pentru gsp.ro că el şi colegii săi de la Hercules Alicante n-ar trebui să fie foarte îngrijoraţi de situaţia de la club, întrucît azi, cel tîrziu mîine, se va rezolva favorabil situaţia acţionarului care a fost reţinut ieri după-amiază, alături de alţi oameni de afaceri din oraş ce se ocupă de salubritatea zonei, iar poliţia i-a băgat la interogatoriu.

"Eu cred că în cîteva ore se va restabili ordinea firească a lucrurilor. Nu cred că preşedintele lui Hercules a făcut ceva necurat, probabil e vorba de o neînţelegere. Din ce-am mai citit şi eu în presa locală şi din ce m-am interesat, problema a fost cu unul dintre acţionari, Enrique Ortiz, nu cu preşedintele", a declarat atacantul care în sezonul abia încheiat a fost golgeterul formaţiei ce a promovat în Primera Division.

Totuşi, actuala situaţie îl poate năuci pe Cristi Pulhac, ce trebuia să plece azi la Alicante ca să semneze cu gruparea valenciană. Transferul este blocat, iar şefii dinamovişti nu ştiu dacă el va mai putea fi finalizat. "Pulhac s-ar integra foarte bine la Hercules, este un fotbalist valoros şi cred că ar face faţă rigorilor fotbalului spaniol. Trebuie să muncească, o ştie şi el, iar satisfacţiile vor fi pe măsura efortului", l-a îndrumat Dănciulescu pe mai tînărul său coleg.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează