INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

VIDEO Daniel Isăilă, aproape de o performanță istorică » E lider în Emirate cu un club modest, când mai sunt 4 etape de jucat

Bani Yas, formația antrenată de Daniel Isăilă (48 de ani), a învins-o pe Hatta, scor 1-0, și a urcat pentru moment pe primul loc în Emiratele Arabe Unite.
Bani Yas, formația antrenată de Daniel Isăilă (48 de ani), a învins-o pe Hatta, scor 1-0, și a urcat pentru moment pe primul loc în Emiratele Arabe Unite.

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2021 23:36 / Actualizat duminica, 21 martie 2021 00:02

Bani Yas, formația antrenată de Daniel Isăilă (48 de ani), a învins-o pe Hatta, scor 1-0, și a urcat pentru moment pe primul loc în Emiratele Arabe Unite. 

Daniel Isăilă e aproape de o performanță istorică. Cu o echipă cotată la doar 9 milioane de euro, valoare de jumătatea a doua a clasamentului din Emirate, fostul selecționer al naționalei de tineret este în lupta pentru titlu. 

Daniel Isăilă, aproape de titlu în Emirate

Echipa antrenată de Isăilă a ajuns la 5 victorii consecutive. Astăzi s-a impus la limită, 1-0, printr-un gol semnat de Nicolas Gimenez. Mijlocașul argentinian a șutat imparabil, de la 16 metri, în minutul 28. 

Cele 3 puncte au dus-o pe Bani Yas în fruntea clasamentului, cu 48 de puncte, unul peste marea favorită, Al-Jazira. Rivala are un meci mai puțin disputat. Ultimele 4 runde ale sezonului încă nu au fost programate de Federația din Emirate.

9a fost locul ocupat de Bani Yas sezonul trecut, înainte de venirea lui Isăilă

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

FOTO. Victorie uriașă pentru Adrian Ursea » A zdrobit-o pe Marseille! Nu s-a mai întâmplat din '73

„Vă rog, vreau la națională, faceți o excepție” Fotbalistul care a convins Guvernul francez să-l lase să joace la națională!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
publicer
publicer  •  21 Martie 2021, 04:43

Da si a dat bir cu fugitii pt arginti inaintea meciului cu Portugalia unde am fost pe ei in careua noi si am avut o sansa maxima sa rateze ei 11m in final de meci. Nu imi place Radoi dar hai sa nu ne facem ca nu vedem padurea de copaci. Antrenorii astia din generatia noua mai au de demonstrat. Cu fumigene din astea ca e la titlu cu 4 etape imainte de final si aia cu un meci mai putin nu merge. E bine ca si a burdusit conturile si nu va fi nevoit *** daca o sa i se ofere sa amtreneze pe acasa pe 2 arginti. Pe la 55 e retras din amtrenorat ilustru necunoscut la fel cum a si debutat. Restul e istorie cu sau fara glorie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tanase
tanase  •  21 Martie 2021, 00:31

Felicitări! El a creat naționala de tineret, nu Radoi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează