INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BUN LA SERVICIU

Daniel Niculae, altă pasă de gol

Articol de - Publicat sambata, 13 martie 2010 00:00

Atacantul român şi-a confirmat şi aseară forma bună la Auxerre. După ce a dat o pasă de gol în restanţa cu liderul Bordeaux, "Nico" a recidivat în meciul de la Montpellier contra unei alte candidate la titlu în Ligue 1. Fostul rapidist l-a servit ideal pe Olieh, care a deschis scorul chiar înaintea pauzei.


Integralist, Daniel Niculae a fost printre cei mai buni oameni ai oaspeţilor, oferindu-i în repriza secundă două mingi perfecte de gol lui Jelen. Iar în minutul 85, la 1-1, a avut ghinion, mingea şutată de el nimerind bara, acelaşi Jelen ratînd apoi incredibil golul cu care Auxerre putea trece în fruntea ierarhiei. Aşa a rămas pe locul 3, cu 52 de puncte, la egalitate chiar cu adversara de aseară, şi cu unul sub liderul Bordeaux, ţintă în şah la Montecarlo (0-0). Şi Lyon s-a împiedicat acasă de St. Etienne (1-1) şi rămîne pe 4 cu 51 de puncte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
siremil
siremil  •  14 Martie 2010, 18:26

foarte bine :D ma bucur pt el :) era frumos sa puneti si ceva video sa vedem:|

Vezi toate comentariile (1)
Comentează