INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UNGARIA

Noul selecționer U21 a mers să vadă „thriller-ul” din campionatul Ungariei, cu 6 goluri și doi români pe teren

Daniel Pancu / Sursă foto: Instagram
Daniel Pancu / Sursă foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 05 august 2023 09:00 / Actualizat sambata, 05 august 2023 14:38

Proaspăt instalat pe banca naționalei U21, Daniel Pancu și-a luat deja rolul de selecționer în serios. Vineri seara, a mers în Ungaria, unde a urmărit din tribune remiza dintre Puskas Academy și Ujpest, 3-3, în care au evoluat doi români.

Noul selecționer de la „tineret” s-a deplasat în Ungaria pentru a-l vedea la lucru pe Marius Corbu, mijlocașul de 21 de ani al celor de la Puskas Academy, o țintă a lui Pancu pentru viitoarea campanie de calificare. Titular obișnuit în formația maghiară, Corbu a oferit un assist în „thriller-ul” cu șase goluri din campionat.

Pancu a urmărit remiza echipelor lui Marius Corbu și George Ganea

Echipa sa a condus cu 3-1 la pauză, dar a fost egalată în repriza a doua. George Ganea, plecat vara aceasta de la FCU Craiova, a fost titular la Ujpest și a oferit la rândul său o pasă decisivă, cea din care oaspeții au egalat la trei. Fiul lui Ionel Ganea are deja 24 de ani și nu mai reprezintă o soluție pentru naționala U21.

La 21 de ani, Marius Corbu s-a impus deja la clubul din Felcsut. Transferat de la Csikszereda în ianuarie 2020, a adunat 99 de meciuri și 10 goluri în toate competițiile pentru Puskas Academy. Conform ultimei actualizări de pe Transfermarkt, e cotat la 850.000 de euro. 

Noul selecționer U21 a mers să vadă „thriller-ul” din campionatul Ungariei, cu 6 goluri și doi români pe teren
Marius Corbu / Sursă foto: Facebook@ Puskas Academy

Marius Corbu a fost uitat de Săndoi pentru EURO: „Mi s-a spus că numele meu nu e pe listă”

Marius Corbu, fotbalist curtat în trecut și de naționala Ungariei, a evoluat pentru naționalele de juniori ale Romaâniei, inclusiv pentru cea U21, însă a fost lăsat acasă la Europeanul din această vară, în care „tricolorii” au încheiat grupa pe ultimul loc. Mijlocașul le-a spus jurnaliștilor maghiari că e dezamăgit că n-a figurat în lotul lui Săndoi pentru turneul organizat de România și Georgia: 

Habar n-am de ce nu sunt pe lista finală. E un lucru foarte ciudat şi pentru mine. Nici nu ştiu ce să spun. Nu m-a contactat nimeni, doar mi s-a spus că numele meu nu e pe listă”, mărturisea Marius Corbu în presa din Ungaria, înainte de turneul final. 

VIDEO Ce plănuiește Daniel Pancu să schimbe la selecționata U21: „Atitudine, agresivitate pozitivă, altruism, disciplină”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Nici Ivan, nici Mitriță » Titularul Craiovei care a cucerit o legendă a clubului: „Foarte talentat, a ajuns la maturitate”

Marea slăbiciune a CFR-ului » Ce s-a văzut în ultimele două meciuri

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează