INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV Avem cifrele! Atacantul plecat din Liga 1 se umple de bani după oficializarea transferului în străinătate: mai bine plătit decât Deac sau Florinel Coman!

Daniel Popa (în stânga) va încasa un salariu impresionant în Coreea de Sud / Sursă foto: Imago Images
Daniel Popa (în stânga) va încasa un salariu impresionant în Coreea de Sud / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2022 19:05 / Actualizat miercuri, 23 martie 2022 19:28

Daniel Popa (27 de ani), fostul atacant al lui Dinamo și al Chindiei, a fost prezentat oficial în Coreea de Sud, unde va evolua pentru Daejeon Hana Citizen, formație din liga secundă.

Surprinzătoarea mutare a lui Popa în Coreea de Sud reprezintă o adevărată lovitură financiară pentru un fotbalist care, până acum, era obișnuit cu salariile prea puțin atrăgătoare din Liga 1. Din informațiile obținute de Gazeta Sporturilor, Popică va încasa, cu aproximație, 330.000 de euro în primul sezon (în jur de 27.000 de euro lunar), urmând ca din al doilea sezon să încaseze 450.000 de euro anual!

Daniel Popa, mai bine plătit decât Deac sau Florinel Coman!

Astfel, Daniel Popa va fi mai bine plătit decât fotbaliști precum Deac (300.000 € net anual), Omrani (250.000 €) sau Florinel Coman (240.000 €).

Mutarea a fost intermediată de impresarul Adrian Neaga, cel care, de-a lungul carierei, a jucat la rândul său în Coreea de Sud, pentru formațiile Jeonnam Dragons și Seongnam Ilhwa Chunma.

Avem cifrele! Atacantul plecat din Liga 1 se umple de bani după oficializarea transferului în străinătate: mai bine plătit decât Deac sau Florinel Coman!
Rică Neaga și Daniel Popa, în momentul semnării contractului

Daniel Popa, prezentat la Daejeon Hana Citizen: „Abia aștept să joc și să-i fac pe suporteri fericiți!

Atacantul a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane și a fost deja prezentat oficial de gruparea sud-coreeană. Popa a avut de așteptat până să primească viza, a fost obligat apoi de asiatici să intre în carantină, însă de acum e liber să se antrenze alături de noua echipă.

„Sper să facem lucruri minunate împreună și să îndeplinim obiectivul clubului. Abia am ieșit din carantină, o să încep pregătirea cu colegii mei și totul va fi OK. Am vorbit cu Aurelian Chițu, mi-a spus lucruri foarte frumoase despre această echipă, mi-a spus că oamenii sunt foarte buni, primitori. O să-i răsplătesc cu jocul meu. Abia aștept să joc primul meu meci aici și să fac suporterii fericiți!”

Avem cifrele! Atacantul plecat din Liga 1 se umple de bani după oficializarea transferului în străinătate: mai bine plătit decât Deac sau Florinel Coman!
Daniel Popa, prezentat la Daejeon Hana Citizen

Pe contul oficial de YouTube al lui Daejeon, Daniel Popa a fost prezentat cu mare fast de sud-coreeni, pe modelul supertransferurilor din Europa: 

5 goluriavea Popa pentru Chindia în acest sezon, fiind golgeterul echipei

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Se salvează Dinamo la baraj? Concluzia unui fost mare jucător: „E o șansă în plus, dar cu o singură condiție”

După Gaz Metan, încă o echipă din Liga 1 a fost depunctată! „Va mai pierde două puncte la fiecare 15 zile de întârziere”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
kuba
kuba  •  24 Martie 2022, 07:08

Viata din Coreea de Sud e de 5 x mai scumpa ca in Romania! Comparatii de gazetari de la coltul blocului. Succes la pacanele!

contrabas3
contrabas3  •  24 Martie 2022, 00:17

Nu uităm golul superb pe care ni l-ai dat în meciul cu FCSB. :) Succes, Daniel Popa!

gepeto
gepeto  •  23 Martie 2022, 22:29

bine ca gesepe compara salariile din koreea de sud si romania :) meme al lor cat castiga? sau ***? pt popa: mult succes (fara rautate) poate merge la un kinoterapeut sa rezolve cu pozitia gatului, poate il ajuta in fotbal

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează