INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INDIA

David Platt explică de ce "briliantul" nu a fost titular la debutul în liga indiană: "Mutu a lipsit 10 zile și nu era bine pregătit"

Mutu are contract 2 ani cu Pune City, avînd 0,5 milioane de euro salariu stagional
Mutu are contract 2 ani cu Pune City, avînd 0,5 milioane de euro salariu stagional

Articol de - Publicat miercuri, 07 octombrie 2015 00:00

Pune City a învins în prima etapă, 3-1 cu Mumbai, echipa lui Anelka, dar Mutu n-a jucat decît ultimele 30 de minute: "A avut un program intensiv de 4 zile și a acumulat foarte mult".

Luni, Adrian Mutu a jucat din nou, după 385 de zile de pauză. Dar decarul în vîrstă de 36 de ani, grăsuț ca Ronaldo brazilianul spre sfîrșitul carierei, n-a fost titular la noua sa echipă indiană, Pune City. De ce?

Antrenorul, fostul internațional englez David Platt, a dezvăluit că "după cantonament, Mutu a lipsit zece zile de la antrenamente și nu era pregătit. L-am supus apoi unui program intensiv timp de patru zile și a ajuns la o condiție fizică mult mai bună".

Atacantul a intrat în minutul 61, pasînd în lateral la golul de 3-1 cu Mumbai, și poate fi pe teren încă din start la următoarea partidă, în fața lui NorthEast United (vedetă e lusitanul Simao Sabrosa, ex-Barcelona). "A fost important că Adrian a acumulat mult și cred că va fi apt să joace titular vineri", a precizat Platt.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează