INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AZERBAIDJAN

Adrian Mutu s-a plâns conducerii lui Neftchi: antrenorul român anunță măsuri radicale la Baku!

Adrian Mutu, desființat în Azerbaidjan. Foto: Imago Images
Adrian Mutu, desființat în Azerbaidjan. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 18 noiembrie 2023 16:34 / Actualizat sambata, 18 noiembrie 2023 16:46

Adrian Mutu (44 de ani) a explicat motivele pentru care Neftchi are un parcurs slab în actualul campionat. „Antrenorul român și-a exprimat dezacordul cu politica de transferuri a clubului azer. A nominalizat o mare parte din cei 11 jucători care nu au venit în intersezon la cererea lui”, scrie agenția Sport Info.

Locul al șaselea cu 18 puncte după 13 etape, la nouă „lungimi" de liderul Zira, nu reprezintă deloc un rezultat grozav al primelor patru luni la Baku pentru Adrian Mutu. Antrenorul lui Neftchi a făcut autocritica, dar are ceva și împotriva managementului clubului azer. 

Agenția Sport Info susține că românul s-ar fi plâns conducerii că "o mare parte dintre jucătorii ce s-au transferat în vară la Neftchi nu au venit cu acordul său și nici nu îndeplinesc cerințele lui. 

A arătat cu degetul mai ales în privința oamenilor din atac. Mutu a amenințat că, dacă nu se face o «campanie de curățenie» a lotului în iarnă și nu se vor aduce jucători pe posturile deficitare, atunci nu se vor putea atinge la finalul stagiunii obiectivele fixate de club".

Fanii i-au cerut lui Mutu să-și dea demisia!

După ce fanii lui Neftchi i-au cerut demisia, Adrian Mutu a fost criticat și de un fost oficial al lui Neftchi, Ceyhun Sultanov, care a ocupat funcția de director între 2018 și 2020: „Dacă Neftchi vrea să devină campioană, cei de acolo trebuie anunțați că nu se poate cu acest joc. Mereu am spus și spun și acum. Neftchi nu va putea merge departe cu acest antrenor. 

Nu se vede că are o idee în joc. Poți pierde meciuri, dar să joci fotbal. Mutu nu merită să fie la Neftchi. E acolo doar datorită carierei bune de fotbalist. Ca antrenor, este foarte slab".

Toată lumea știe cum am început sezonul. Aveam nevoie de timp să cunosc echipa și campionatul. Îmi asum toată responsabilitate. Toată lumea are așteptări mari. Avem mai multe dorințe. Singurul lucru pe care îl putem face este să muncim mai mult 
- Adrian Mutu, antrenor Neftchi

VIDEO Au fugit Mutu și Chivu din cantonamentul naționalei înaintea duelului cu Danemarca din 2002? Ce spune Victor Becali: „Eu sunt amnezic”

Citește și

Adrian Mutu, criticat din nou la înfrângere: „Întrebarea care interesează pe toată lumea e dacă Neftchi se pregătește să-l demită”
AZERBAIDJAN
Adrian Mutu, criticat din nou la înfrângere: „Întrebarea care interesează pe toată lumea e dacă Neftchi se pregătește să-l demită”
Decizie-șoc înainte de Israel - România: selecționerul l-a exclus din motive disciplinare!
preliminarii
Decizie-șoc înainte de Israel - România: selecționerul l-a exclus din motive disciplinare!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează