INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AZERBAIDJAN

Adrian Mutu, criticat din nou la înfrângere: „Întrebarea care interesează pe toată lumea e dacă Neftchi se pregătește să-l demită”

Adrian Mutu nu are viață ușoară în Azerbaidjan // Foto: Imago
Adrian Mutu nu are viață ușoară în Azerbaidjan // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 13 noiembrie 2023 11:02 / Actualizat luni, 13 noiembrie 2023 12:01

Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul lui Neftchi, din nou atacat după 1-2 acasă cu Sumqayit. „Această echipă nu poate fi reparată. Mutu nu-i va găsi leac pentru boala cronică de care suferă echipa. Fanii au renunțat să-l mai susțină și nu mai au încredere în el”, scrie publicația Sport Info.

Fiecare eșec suferit cu Neftchi îl pune într-o situație delicată pe Adrian Mutu în Azerbaidjan. A șaptea înfrângere înregistrată pe banca tehnică a lui Neftchi, 1-2 cu Sumqayit, sâmbătă pe teren propriu, i-a atras alte comentarii negative din partea presei locale. 

Presa de la Baku, sfat pentru Adrian Mutu: „Ar trebui să corecteze în iarnă greșelile făcute la transferurile lui Neftchi”
AZERBAIDJAN
Presa de la Baku, sfat pentru Adrian Mutu: „Ar trebui să corecteze în iarnă greșelile făcute la transferurile lui Neftchi”

Agenția Sport Info nu l-a menajat deloc și a publicat un editorial în care îl critică pe antrenorul român: 

„Mi se pare ciudat să n-o vedem pe Neftchi în bătălia pentru titlu. Această echipă nu poate fi reparată! Se pare că Mutu nu-i va găsi un leac pentru boala ei cronică.

Deși românul lucrează în Azerbaidjan de la începutul verii, e păcat că nu și-a putut recunoaște nu numai adversarii, ci și propria echipă. Fanii au renunțat deja la el și toată lumea face mărunt din buze se rostește numele. Nu a mai rămas nicio fărâmă de încredere în acest antrenor principal".

Adrian Mutu, criticat din nou la înfrângere: „Nu cred că lui îi va fi rușine și va părăsi țara”

Sport Info așteaptă o schimbare la formația din Baku: „Nu știu dacă șefii clubului îl vor demite sau nu pe Mutu. Sincer, nu cred că lui Mutu, ce a început cariera de antrenor în urmă cu doar 5-6 ani, îi va fi rușine de rezultate și va părăsi țara. 

Sunt multe aspecte triste ale lui Neftchi, care a deschis scorul în prima repriză și a părăsit terenul învinsă după pauză de Sumqayit. Unul dintre ele e că echipa încă nu și-a găsit stilul. Mutu a avut la dispoziție 4-5 luni pentru a-și prezenta filozofia jucătorilor săi, însă nu există indicii ale acestei filozofii”.

Adrian Mutu, criticat din nou în presa din Azerbaidjan: „Fie nu are educație sau nu are experiență”

„Românul și-a adus mulți asistenți, fiecare din ei are un notebook, o tabletă, merg încoace și încolo în zona tehnică. Ar trebui să se vadă, astfel încât să existe un rezultat. Despre ce să vorbim însă? 

Jocul și tactica lui Neftchi îi alungă până și pe cei mai nebuni și visători suporteri. Jucătorii străini care au fost aduși arată că alegerea nu i-a aparținut lui Mutu, dovadă faptul că rotește adesea primii 11 jucători.

Îi pune pălăria lui Ali pe capul lui Vali, iar pălăria lui Vali pe cel al lui Pirveli. Cei care intră și ies din teren joacă așa cum știu ei. Și asta pentru că antrenorul nu se întoarce la ei să le spună «hei, fă-o așa ori fă-o altfel». Mutu fie nu are chip, fie nu are educație, fie experiență. Una dintre trei”, îl acuză Sport Info.

VIDEO. Victor Angelescu, despre plecarea lui Adrian Mutu de la Rapid: „El a vrut”

Citește și 

Ce au scris ziarele spaniole despre Ianis Hagi după înfrângerea lui Alaves cu Barcelona: „A intrat într-un moment dificil”
BARCELONA - ALAVES 2-1
Ce au scris ziarele spaniole despre Ianis Hagi după înfrângerea lui Alaves cu Barcelona: „A intrat într-un moment dificil”
Radu Drăgușin a intrat în istorie » Primul fotbalist român de la Dan Petrescu încoace care reușește asta
ITALIA
Radu Drăgușin a intrat în istorie » Primul fotbalist român de la Dan Petrescu încoace care reușește asta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ionica007
ionica007  •  13 Noiembrie 2023, 13:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Mao23
Mao23  •  13 Noiembrie 2023, 11:50

Imi pare rau ca nu are rezultate acolo. Insa ma bucur ca a plecat de la Rapid. Multumesc, Mutu, bafta!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează