INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AZERBAIDJAN

Presa de la Baku, sfat pentru Adrian Mutu: „Ar trebui să corecteze în iarnă greșelile făcute la transferurile lui Neftchi”

Adrian Mutu/ foto: Facebook @Neftchi Baku
Adrian Mutu/ foto: Facebook @Neftchi Baku

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2023 19:15 / Actualizat miercuri, 01 noiembrie 2023 10:34

Adrian Mutu (44 de ani) a intrat iarăși în colimatorul ziariștilor azeri după ultimul eșec al lui Neftchi: „Mutu spune și promite multe, dar poate că nu sunt decât vorbe în vânt. Echipa sa este când sus, când jos, suferă de instabilitate. Nu joacă la fel două săptămâni la rând”.

Eșecul suferit pe teren propriu cu Sabah (0-1), al patrulea în 11 etape ale campionatului din Azerbaidjan, îl pune din nou într-o poziție vulnerabilă pe Adrian Mutu. Antrenorul român este iar criticat de ziarele din Baku, care nu-l menajează deloc. 

„Au fugit Chivu și Mutu din cantonamentul naționalei înainte de meciul cu Danemarca?” » Dialog amuzant la GSP Live: „Am amnezie!”
ROMÂNIA
„Au fugit Chivu și Mutu din cantonamentul naționalei înainte de meciul cu Danemarca?” » Dialog amuzant la GSP Live: „Am amnezie!”

„Mutu spune și promite multe, dar poate că nu sunt decât vorbe în vânt. Trebuie să ne obișnuim că există o diferență între echipa pe care și-o dorește și realitatea, care arată complet opus față de ce încearcă să construiască. Echipa este când sus, când jos și suferă de instabilitate. Nu joacă la fel două săptămâni la rând, la același nivel. Neftchi a învins-o în deplasare pe Sabail și a arătat un joc solid, apoi a venit înfrângerea acasă cu Sabah”, a comentat agenția Sport Info.

Presa din Baku: „Mutu a văzut alt meci”

Seria acuzelor a continuat și tehnicianului român i s-au reproșat transferurile făcute în vară: „Mutu spune că merita un egal în ultima etapă și că adversarul a fost norocos. Aparent, el și noi am urmărit meciuri diferite. Mutu n-a observat acțiunile periculoase ale oaspeților din partea secundă cu Sabah

Antrenorul trebuie să revizuiască lotul și mai ales pe străinii pe care i-a adus în vară. Dintre toți, probabil, doar Yuri Matias și Mark Tamash vor rămâne, ceilalți vor pleca. Ar trebui să corecteze în iarnă erorile făcute la transferurile lui Neftchi".

Șansele ca Mutu să rămână pe termen lung la Neftchi se reduc pe zi ce trece. E nevoie de o schimbare și Mutu trebuie să găsească un sistem care să se potrivească lotului de jucători. Dacă va face invers, riscă să plece curând. Răbdarea fanilor este pe terminate 

- Elçin Cəfərov, analist Sport Info

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Povestea lui Arthur Friedenreich, „Perla Neagră Originală” a Braziliei: fotbalistul care ar fi marcat chiar mai multe goluri decât marele Pele

Rebeliune la Manchester United. Vestiarul s-a ridicat împotriva lui Ten Hag!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează