STRANIERI  ·  SCOȚIA

De unde a făcut rost de bani Rangers pentru transferul lui Ianis Hagi: „N-ar fi fost posibil altfel”

Ianis Hagi e extrem de apreciat la Rangers +13 FOTO
Ianis Hagi e extrem de apreciat la Rangers

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2020 12:31

Ianis Hagi (21 de ani), fotbalistul cumpărat de Glasgow Rangers de la Genk pentru 3,5 milioane de euro, se bucură de o apreciere deosebită în echipa antrenată de Steven Gerrard. 

Fanii lui Rangers au fost extrem de încântați de evoluțiile avute de fiul „Regelui” în meciurile din acest an și au militat pentru transferul definitiv al lui Ianis. 

Iar Steward Robertson, directorul executiv de la Glasgow Rangers, chiar a dezvăluit că transferul românului n-ar fi fost posibil fără banii obținuți de Rangers din abonamentele făcute de fani.

„Fără suporteri nu ar fi fost posibil”

„Lucrăm mult pentru a ne asigura că vom avea cel mai puternic lot posibil pentru sezonul viitor. Vrem să perfectăm și alte transferuri foarte curând. Suntem conștienți de suportul fantastic pe care l-am avut din partea suporterilor, prin achiziționarea abonamentelor.

Este incredibil. Acest lucru ne-a permis să îndeplinim lucruri precum transferul lui Ianis Hagi, fără suporteri nu ar fi fost posibil”, a declarat Steward Robertson, potrivit Heraldscotland.

VIDEO. Emil Săndoi despre Ianis Hagi: ”Nu am văzut asta la niciun jucător din lume”

+14 FOTO

Citește și alte știri despre Ianis Hagi: Detalii despre fiica lui Putin, pe care a fost testat vaccinul anti-COVID. Ce s-a aflat despre Maria
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Champions League
Barcelona - Bayern Munchen
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1