INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECLARAȚII

Atacantul român lăudat de Iosif Rotariu: „Cu siguranță ar fi golgeterul României”

Iosif Rotariu
Iosif Rotariu

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2022 09:56 / Actualizat vineri, 24 iunie 2022 10:11

Iosif Rotariu (59 de ani), fostul internațional român, consideră că nepotul său, Dorin Rotariu (27 de ani), ar fi golgeterul Ligii 1 dacă ar decide să se întoarcă în România.

Dorin este legitimat la Ludogoreț, dar în partea a doua a sezonului trecut a fost împrumutat la Atromitos, din Grecia. În campionatul elen, Rotariu nu a reușit să marcheze sau să paseze decisiv, în 12 meciuri.

Un club cu pretenții din Liga 1, în atenția unor investitori din Germania: „Am niște propuneri, vor să ne punem la discuții”
INVESTITORI
Un club cu pretenții din Liga 1, în atenția unor investitori din Germania: „Am niște propuneri, vor să ne punem la discuții”

Iosif Rotariu: „Dorin Rotariu ar fi golgeterul României”

„Cu siguranță, la calitățile pe care le-a avut și le are și acum, așteptările mele erau mult mai mari. Eu cred că ar fi trebuit să fie unul dintre titularii de la echipa națională pentru că are foarte multe calități. Accidentările l-au oprit cumva, a avut o stagnare. Eu cred în el, e tânăr, are niște calități, are mentalitate acum.

Dorin avea niște execuții, viteză foarte bună. Acum e foarte greu de spus dacă i-aș recomanda să revină în România. Dacă se întoarce, iese golgeterul României, sunt convins de lucrul ăsta. Campionatul e foarte scăzut din punct de vedere valoric și atunci, la calitățile lui, cu siguranță ar fi golgeterul României.

Pe de altă parte, ar pierde mult din mentalitatea cluburilor de afară, unde este o disciplină, o pregătire suplimentară, totul e monitorizat. Poate că ar fi un pas înapoi. Campionatul intern e scăzut din punct de vedere valoric, dar, dacă ar marca foarte multe goluri, l-ar chema la echipa națională și poate aici ar fi un plus”, a declarat Iosif Rotariu despre Dorin Rotariu, potrivit sport.ro.

Dorin Rotariu este jucătorului lui Ludogoreț din 2021, când era adus gratis de la Astana. Anterior, internaționalul român a mai jucat la Az Alkmaar, Brugge, Mouscron, Dinamo și Poli Timișoara.

10 meciuri și un gola bifat Dorin Rotariu în tricoul echipei naționale

Citește și:

George Pușcaș, dorit în continuare în Italia » 3 echipe sunt pe urmele sale

Italienii îl vor pe Cicâldău » Galata a decis să-l vândă pe internaționalul român

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
1_cititor
1_cititor  •  24 Iunie 2022, 14:43
Postat de steaua.libera pe 24 Iunie 2022, 12:16

Are 3 kile ud, cade la orice duel. La șah ar rupe!

Am râs cu lacrimi!

steaua.libera
steaua.libera  •  24 Iunie 2022, 12:16

Are 3 kile ud, cade la orice duel. La șah ar rupe!

bulldo
bulldo  •  24 Iunie 2022, 12:00

golgheter in divizia 3-a poate

Vezi toate comentariile (5)
Comentează