INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

„Demolatorul” Ionuț Radu e dorit de o forță din Serie A » Inter poate primi o nouă lovitură!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 20 februarie 2019 17:29

Ionuț Radu (21 de ani), portarul italienilor de la Genoa și al naționalei sub 21 de ani a României, este dorit de AS Roma. 

AS Roma l-a primit în vară doar pe Zaniolo în cadrul afacerii cu Inter în urma căreia Nainggolan a ajuns pe "Meazza". Însă acum îl vrea și pe Ionuț Radu, celălalt tânăr propus la schimb de nerazzurri.

„Remarcat de directorul sportiv Ramón Rodríguez Verdejo «Monchi», românul e printre numele pe care giallorossii le monitorizează cu atenţie”, a scris presa italiană, punctând în articolul „Mănuși pentru glorie” că „de Radu nu se trece”.  Un detaliu valabil atât pentru adversari, cât şi pentru rivalii pe post ai portarului.

„Demolatorul” țintește salvarea de la retrogradare cu Genoa și titlul european U21. Inter nu-l scapă din vedere, având opțiune de recumpărare la finele stagiunii pentru 12 milioane de euro și cu 15 milioane în 2020.

Vezi și: 

Anunț-șoc în ITALIA: fotbalistul lui Juventus a fost operat azi după ce a fost depistat cu probleme la inimă » Suferă de cea mai gravă formă de aritmie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
lukasoil17
lukasoil17  •  20 Februarie 2019, 18:45

ce demolator ***?..Genoa are printre cele mai slabe aparari din seria A...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează