INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

VIDEO Denis Alibec a marcat pentru Atromitos, după o gafă copilărească în defensiva adversă! Și Dorin Rotariu a fost titular

Denis Alibec (31 de ani) a marcat golul de 2-0 al lui Atromitos în disputa cu OFI Creta, din runda cu numărul 22 a primei ligi din Grecia. Partida a început la ora 18:00 și poate fi urmărită liveSCORE pe GSP.ro.
Denis Alibec (31 de ani) a marcat golul de 2-0 al lui Atromitos în disputa cu OFI Creta, din runda cu numărul 22 a primei ligi din Grecia. Partida a început la ora 18:00 și poate fi urmărită liveSCORE pe GSP.ro.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 februarie 2022 20:06 / Actualizat miercuri, 16 februarie 2022 20:06

Denis Alibec (31 de ani) a marcat golul de 2-0 al lui Atromitos în disputa cu OFI Creta, din runda cu numărul 22 a primei ligi din Grecia. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Denis Alibec și Dorin Rotariu au fost titulari la Atromitos în disputa cu OFI Creta. Atacantul venit de la CFR Cluj a marcat în minutul 35. S-a luptat cu doi apărători adverși, a profitat de respingerile lor greșite, și a trimis în poartă, din 10 metri. A fost al doilea gol de la transferul în Grecia, după cel din victoria cu Lamia, scor 3-1. 

VIDEO cu golul marcat de Denis Alibec în Atromitos - OFI Creta

Alibec și Rotariu, misiune complicată în Grecia

OFI Creta a egalat în decurs de 10 minute, prin Lamprou, în minutul 59, și prin penalty-ul transformat de atacantul Phellype, în minutul 69. Dorin Rotariu a fost integralist la gazde, iar Alibec a fost înlocuit după o oră de joc. 

Atromitos este în continuare penultima în primul eșalon al Greciei, cu 14 puncte. OFI Creta, adversara de astăzi, ocupă locul 6, ultimul care asigură accederea în play-off.

Atromitos - OFI Creta 2-2

  • Au marcat: J. Muniz 15, D. Alibec 35 / Lamprou 59, Phellype

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Nicolae Stanciu dezvăluie de ce a ales să meargă în China: „O nouă provocare în viața mea”

După Kovacs, și Radu Petrescu a fost delegat de UEFA la un meci în Europa

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
4915179898518822
Funic Criss  •  16 Februarie 2022, 22:20

Dupa ce mai da 2 goluri in 2 ani ajunge la,micoss in a treia liga si gata...sa lins pe bot.....tot speranta moare...pacat de el...dar figurile si stilul de playboy i-au daunat grav activitatiii!chiar pacat!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează