INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHINA

Nicolae Stanciu dezvăluie de ce a ales să meargă în China: „O nouă provocare în viața mea”

Nicolae Stanciu
Nicolae Stanciu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 februarie 2022 17:26 / Actualizat miercuri, 16 februarie 2022 17:54

Nicolae Stanciu (28 de ani) este de marți jucătorul chinezilor de la Wuhan Three Towns, club promovat în prima ligă chineză la capătul sezonului 2021. Mijlocașul a vorbit despre alegerea de a se transfera în Asia.

Internaționalul român a vorbit despre alegerea de a se transfera în China și dezvăluie că este nerăbdător să înceapă această nouă etapă din cariera sa. De asemenea, acesta a avut numai cuvine de laudă la adresa Aneimaria Prodan, impresara lui.

Anamaria Prodan chiar e regina Photoshopului! S-a „băgat” pe fals în poza de la transferul lui Stanciu în China
INEDIT
Anamaria Prodan chiar e regina Photoshopului! S-a „băgat” pe fals în poza de la transferul lui Stanciu în China

„Este o nouă provocare în viața mea. Am așteptat un transfer, pentru că am muncit enorm în acești ani. Consider că fotbalul trebuie tratat cu mare respect și seriozitate ca să poți să faci performanță! Asta am făcut eu și voi face toată viața. Am avut alături aproape toată cariera un manager pe care îl respect și căruia îi multumesc: Anamaria Prodan! 

Am construit enorm împreună! Le mulțumesc asociaților care au făcut parte din acest transfer. Și, în China, voi munci enorm ca numele meu și al țării mele să fie acolo sus. unde merităm!”, a declarat Nicolae Stanciu, potrivit digisport.

4 milioane de euroa plătit Wuhan Three Towns pentru transferul lui Stanciu

Ce-l așteaptă pe Nicolae Stanciu, după transferul la Wuhan Three Towns: „Nu mai poate veni la lot”

Fostul internațional al Petrolului, Florin Pârvu (46 de ani), antrenorul echipei de tineret a chinezilor de la Henan Jianye, a vorbit despre restricțiile extrem de dure impuse în China și despre ce probleme va avea Stanciu când va sosi din Europa în China, care ar putea face imposibilă convocarea lui la echipa națională. 

„Nu mai poate merge la națională. Fusul orar e cea mai mare problemă. Sunt 6 ore diferență între China și România, iar restricțiile împotriva COVID-19 chiar sunt restricții. Stanciu, ca să ajungă la noul club, are nevoie de 21 de zile. Stă 14 zile în carantină, chiar dacă e vaccinat, și are alte 7 zile de monitorizare la club.

În plus, avioanele care aterizează din Europa în China sunt aeroporturi speciale, în care te pregătesc de carantină. Nu poți zbura unde vrei. Se face test pe aeroport, apoi stai la hotel 14 zile. Nu vezi pe nimeni, mâncarea vine la ușă. Carantina e una dură. Nu e niciun fel de abatere”, a spus Pârvu pentru Prosport.

VIDEO Anunț categoric al lui Edi Iordănescu: „Stanciu rămâne sută la sută la echipa națională!”

Citește alte știri din fotbalul internațional:

După Kovacs, și Radu Petrescu a fost delegat de UEFA la un meci în Europa

Fenomenul Mbappe » Starul lui PSG e fotbalistul momentului: „E un extraterestru!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
lionforever
lionforever  •  16 Februarie 2022, 21:17

Sa isi faca fotoșopata reclama

ripensistu
ripensistu  •  16 Februarie 2022, 21:09

China este o tara fake, o dictatura comunista sinistra, este cea mai nenorocita tara din lume. Adevarata China este Taiwan-ul democratic condus de Kuomintang.

176901212832165
Dan Petnaise  •  16 Februarie 2022, 18:20

Bla-bla-bla!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează