INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

OFICIAL Wuhan Three Towns a anunțat transferul lui Nicolae Stanciu: „Va fi ceva complet nou, dar sunt încrezător. Vreau campionatul”

Nicolae Stanciu // foto: Instagram @ wuhanthreetownsfc
Nicolae Stanciu // foto: Instagram @ wuhanthreetownsfc

Articol de GSP - Publicat marti, 15 februarie 2022 15:13 / Actualizat marti, 15 februarie 2022 16:03

Clubul chinez Wuhan Three Towns a anunțat transferul lui Nicolae Stanciu (28 de ani).

Este oficial. De astăzi, internaționalul român este jucătorul clubului Wuhan Three Towns, promovat în prima ligă chineză la capătul sezonului 2021.

Dinamo, transferuri de ultimă oră: Stoican a rezolvat una dintre probleme + „câinii” au adus și un jucător crescut de FCSB
DINAMO
Dinamo, transferuri de ultimă oră: Stoican a rezolvat una dintre probleme + „câinii” au adus și un jucător crescut de FCSB

Nicolae Stanciu a semnat cu Wuhan Three Towns

„După negocieri amicale cu cehii de la Slavia Praga, jucătorul român a fost transferat oficial de Wuhan Three Towns Football Club”, se arată pe pagina de Instagram a clubului.

„Experiența din China va fi ceva complet nou pentru mine, ce nu am mai trăit, dar merg acolo încrezător. Eu și familia mea vom avea o viață nouă. Sper să avem succes și să câștigăm campionatul, dacă este posibil. 

Voi încerca să dau tot ce am mai bun, așa cum fac întotdeauna. Voi da totul pentru a cuceri trofee”, spune Stanciu.

Nicolae Stanciu, despre cei 2 ani și jumătate petrecuți la Slavia Praga: „Cea mai bună perioadă din cariera mea”

Cu ocazia despărțirii de Slavia Praga, club pentru care a evoluat în ultimii doi ani și jumătate, Stanciu a oferit un interviu amplu canalului video al clubului.

„Am avut așteptări mari când am venit aici și, din fericire pentru mine, club și fani, au devenit realitate. În doi ani și jumătate, am câștigat toate trofeele interne, am jucat în Champions League, Europa League și Conference League. A fost, fără dubii, cea mai bună perioadă din cariera mea”, a transmis Stanciu.

„Îmi vor lipsi în special băieții, vestiarul. Voi duce dorul tuturor celor care lucrează aici. Am avut o relație bună cu toată lumea, îmi vor lipsi. Îmi va lipsi bucuria meciurilor, victoriilor, trofeelor. Dar ăsta este fotbalul, a venit momentul să merg mai departe. 

Clubul a primit o ofertă grozavă, pe care a acceptat-o. Mă bucur că plec de la Slavia cu atât de multe trofee și recorduri. Acestea sunt lucruri care vor rămâne în istoria clubului pentru totdeauna, mă bucur că am contribuit la ele”, a adăugat mijlocașul român.

4 milioane de euroa plătit Wuhan Three Towns pentru transferul lui Stanciu

VIDEO - Nicolae Stanciu și topul celor mai buni trei jucători împotriva cărora a jucat: „Messi cred că ne-a visat el! Dribra cu eleganța lui Sânmărtean”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Ronaldo, atacat dur de un fost fotbalist important al lui Manchester United: „Este un jucător egoist, îi pasă doar de el! United nu avea nevoie de Cristiano”

Hațegan și Kovacs, imaginea UEFA! Ce doi „centrali” ar putea arbitra la Mondialul din Qatar

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
fibra
fibra  •  16 Februarie 2022, 09:08

A ales locul cel mai sigur unde a aparut coronavirusul si a disparut imediat.

marius_r
marius_r  •  15 Februarie 2022, 19:28

Viseaza la campionat. Oare a vizionat vreun meci din liga chineza inainte sa semneze? A vazut ce jucatori evolueaza in campionat? Alt transfer “spectaculos” al unui jucator roman. Vai de mama noastra unde am ajuns …

adriann_
adriann_  •  15 Februarie 2022, 17:02

Mi se pare corect ca omul care a pus Nationala noastra pe butuci sa plece la Wuhan, locul de unde a izbucnit virusul care a pus toata planeta pe butuci. Abisurile chemand abisurile :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează