INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FARUL

Alibec, în Qatar până la vară: „Plecarea nu e posibilă”

Denis Alibec/ foto: Twitter @Muaither
Denis Alibec/ foto: Twitter @Muaither

Articol de - Publicat vineri, 26 ianuarie 2024 15:44 / Actualizat vineri, 26 ianuarie 2024 16:27

Denis Alibec (33 de ani), atacantul lui Muaither, va rămâne la echipa din Qatar până la finalul sezonului.

El nu se va întoarce la Farul în acest mercato, fiind dorit în continuare de Muaither, care nu e dispusă să îl lase să plece. Alibec nu ar putea juca la o a treia echipă în acest sezon, regulamentul FIFA îi permite să evolueze la maxim două. Iar el a bifat deja meciuri la Farul și la Muaither în actualul sezon.

Jurgen Klopp nu pleacă singur » Alți 3 oameni importanți o părăsesc pe Liverpool
LIVERPOOL
Jurgen Klopp nu pleacă singur » Alți 3 oameni importanți o părăsesc pe Liverpool

Denis Alibec: „Eu am discutat cu antrenorul de aici și o plecare a mea nu era posibilă”

„O revenire a mea la Constanța nu depindea de mine și nici de Farul, ci numai de actualul club. Sunt jucător sub contract și cei de aici au, de asemenea, anumite obiective. 

În plus, între mine și Farul nu va fi nevoie niciodată de negociere, ne-am înțelege cu siguranță. Din păcate, afirmațiile apărute în presă, cum că aș fi fost deranjat că Farul nu a negociat pentru mine, sunt neadevărate, pe mine nu m-a contactat nimeni. 

Eu am discutat cu antrenorul de aici și o plecare a mea nu era posibilă”, a transmis Alibec prin intermediul unui comunicat apărut pe site-ul oficial al Farului.

Ce mesaj a transmis Farul

„Denis Alibec este unul din cei mai importanți jucători pe care i-a avut clubul nostru și care, în sezonul trecut, a fost determinant în câștigarea campionatului. Cu toții ne-am fi dorit revenirea unui astfel de jucător valoros la Constanța, dar, din păcate, acest lucru nu poate fi realizat în acest moment. 

Farul nu poate negocia revenirea lui Denis Alibec, pentru că se află sub contract și este unul dintre jucătorii importanți ai clubului din Qatar”, a transmis și Farul Constanța.

VIDEO. Toate informațiile înainte de Farul - FCU Craiova

Citește și alte știri din Superliga:

Câte bilete a vândut Dinamo, cu o zi înainte de derby-ul cu Rapid
DINAMO
Câte bilete a vândut Dinamo, cu o zi înainte de derby-ul cu Rapid
Rapid, inițiativă incredibilă! Ce se va întâmpla pe Giulești la meciul cu Dinamo
DINAMO - RAPID
Rapid, inițiativă incredibilă! Ce se va întâmpla pe Giulești la meciul cu Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
strickland
strickland  •  26 Ianuarie 2024, 16:56

Nu vreau sa-l judec pe Alibec, el stie mai bine cum stau lucrurile in realitate. Dar ceea ce noi suporterii putem vedea de pe margine este ca Denis a plecat dupa bani, aproape convins ca nu are de ce sa ramana la Farul, pentru ca nu este echipa lui de suflet si pentru ca, credea el, nu avea nevoie sa ramana in priza nationalei cand era putin probabil sa ne calificam la turneul final. Repet, astea sunt aparentele. Poate ca a plecat inainte de returul cu Helsinki din Conference League cu convingerea ca Budescu si Munteanu aveau suficienta valoare sa se califice, desi l-a lasat astfel pe Hagi cu fundul in balta in fata unui meci important. Poate, cine stie, de aceea Hagi nu mai vrea atat de tare sa il aduca inapoi pe Alibec, acum cand se pare ca echipa pare sa revina moral la forma care i-a adus titlul anul trecut. Sau poate ca toate astea sunt doar aparente, poate ca Denis nu este un mercenar nerecunoscator caruia nu-i pasa decat de interesul lui. Sau poate e posibil ca adevarul sa fie undeva la mijloc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează