INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Denis Drăguș are probleme în Belgia! Românul a enervat liderul echipei, iar presa a notat tot: „Are mari carențe”

Articol de GSP - Publicat marti, 29 octombrie 2019 10:14

Denis Drăguș (21 de ani) are un singur meci la prima echipă a lui Standard Liege, fostul jucător al celor de la Viitorul fiind rodat mai mult la formația U21 a belgienilor.

Iar ultimul meci, pierdut luni de Standard Liege U21 contra lui Anderlecht U21, scor 1-3, a scos la suprafață problemele de adaptare pe care Drăguș le are în Belgia. 

Mijlocașul a stârnit furia unui coleg după ce e tratat mult prea individualist unele faze, a scris presa din Belgia. 

„Aripa română, jucător folosit pe partea dreaptă, a arătat calităţi tehnice şi driblinguri, dar a ţinut prea mult mult mingea şi are mari carenţe în jocul său. Ceea ce l-a enervat pe Sebastien Pocognoli, căpitanul echipei, care nu s-a lăsat rugat pentru a-i spune ce gândeşte tânărului român.

După această partidă, am înţeles mai bine de ce Drăguş nu este (încă) selecţionat de antrenorul Michel Preud’homme. Este talentat, dar se arată prea individualist şi pare că nu s-a adaptat încă în Belgia”, a scris cotidianul La Derniere Heure

2 milioane de euroa primit Viitorul de la Standard Liege în schimbul lui Drăguș, pe care belgienii l-au achiziționat în vara lui 2019

Vezi și: 

FOTO Marius Șumudică și-a prelungit contractul cu Gaziantep » Declarația exclusivă a antrenorului pentru GSP 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
dakesis
dakesis  •  29 Octombrie 2019, 12:23

cat de penibila a fost presa din Romania asta vara cand ii ridica pe pustii astia U21 in slavi si anticipau ca o sa se bata real si barca pe ei:))) Cand toate celelalte tari au luat meciurile alea ca pe unele de pregatire, de rodare a jucatorilor pt echipa mare, noi le-am vazut ca pe apogeul carierei lor. Si asa si este, se pare:) Au ajuns rezerve la echipe de mana a doua. Profetia voastra s-a implinit:) Ce naiba sa joacae Dragus, unde sa joace el, cand i s-a bagat ideea ca el e vedeta? Alora din vest li se spune clar ca sunt alti 100 pe postul lor, noi ii trimitem in vest cu ideea ca sunt cei mai buni. Si se intorc, normal, cu coada intre picioare. Isi dau seama pe la 25 de ani ca ar fi trebuit sa munceasca mai mult. Prea tarziu, amice, prea tarziu...

vladutz13
vladutz13  •  29 Octombrie 2019, 11:08

Asta s-a vazut si la U21, extraordinar de individualist, o avea impresia ca e inlocuitorul lui Ianis la U21 dar nu e cazul. Ala era si el super individualist dar mai si dadea niste pase sclipitoare... Daca ajung sa te deteste colegii de echipa esti terminat.

mongolia2060
mongolia2060  •  29 Octombrie 2019, 11:07

Nici nu mai obositi sa cautati noi materiale, copiati articole aparute mai devreme in alte ziare la fel de “valoroase”. Ramaneti cu click- bau, sa va citeasca mutu’ (nu Adrian)!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close