INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  COVID-19

Denis Drăguș e infectat cu coronavirus » Fotbalistul abia revenise de la naționala U21 și are „simptome medii”

Denis Drăguș. foto: Guliver/Getty Images
Denis Drăguș. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 11:07 / Actualizat sambata, 17 octombrie 2020 11:45

Denis Drăguș (21 de ani), internaționalul României U21, în prezent la Crotone, este infectat cu noul tip de coronavirus. Acesta se înscrie pe o listă consistentă a „tricolorilor” mici testați pozitiv cu COVID-19.

Focarul de la naționala U21 a României a produs o nouă îmbolnăvire. După Alexandru Pașcanu, Radu Boboc, George Ganea, Louis Munteanu și „secundul” Răzvan Rotaru, un alt jucător a fost testat pozitiv. Este vorba despre Denis Drăguș, cel care a aflat că are coronavirus după ce s-a întors în Italia și a fost testat de Crotone, clubul la care e împrumutat de Standard Liege. 

„Crotone anunță că jucătorul Denis Drăguș, care s-a întors de la naționala României U21, a fost supus unui test de coronavirus care l-a confirmat pozitiv. Fotbalistul a fost plasat în izolare, având simptome medii, și se află acum sub monitorizarea staff-ului medical. Clubul anunță, de asemenea, că restul membrilor au fost testați negativ”, se arată în comunicatul emis de clubul din Serie A.

România U21, profund afectată de Covid-19

Fundașul central Alexandru Pașcanu și antrenorul secund Răzvan Rotaru au fost primii confirmați cu noul coronavirus. Lor li s-au alăturat Radu Boboc și George Ganea, fotbaliștii celor de la Viitorul, dar și Louis Munteanu, proaspăt transferat la Fiorentina.  Din cauza celor două rezultate pozitive, selecționerul Adrian Mutu s-a izolat și nu a putut sta pe bancă la victoria cu Malta U21. Locul i-a fost luat de Mihai Stoichiță.

VIDEO Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și alte știri de actualitate:

Un nou caz de coronavirus la Viitorul » După Radu Boboc, un alt internațional de tineret este pozitiv

EXCLUSIV // UPDATE Fotbalistul din lotul României U21 care a acuzat simptome de COVID-19 înaintea meciului cu Malta a fost testat pozitiv!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
antalmihai
antalmihai  •  17 Octombrie 2020, 14:27

intrebare pentru niste ***, cum ar fi cei care au scris acest articol! Oare, Vladoiu si Campanu, de la Craiova, unde s au putut infecta? ***! ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează