INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Denis Drăguș nu se gândește să se despartă de Standard: „Vreau să rămân ca să ajut echipa”

Denis Draguș, 22 de ani, este golgheterul lui Standard Liege, foto: Imago
Denis Draguș, 22 de ani, este golgheterul lui Standard Liege, foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 12 aprilie 2022 22:49 / Actualizat marti, 12 aprilie 2022 22:49

Atacantul Denis Draguș, 22 de ani, este golgheterul lui Standard Liege, cu 6 reușite, dar e dezamăgit de sezonul slab al roș-albilor, locul 14 în Belgia.

După 34 de etape, sezonul regulat s-a încheiat în Belgia, iar Standard Liege ocupă un loc teribil. 14, cu numai 36 de etape (9 victorii și 16 înfrângeri). 

Brazilianul Ronaldo, fermecat de o vedetă din Liga Campionilor: „V-am zis de atâția ani că el merită Balonul de Aur, dar m-ați criticat!”
Balonul de Aur
Brazilianul Ronaldo, fermecat de o vedetă din Liga Campionilor: „V-am zis de atâția ani că el merită Balonul de Aur, dar m-ați criticat!”

Denis Drăguș: „Sunt foarte frustrat de acest sezon” 

Chiar și într-o asemenea stagiune, un jucător s-a remarcat. Denis Drăguș. În vârstă de 22 de ani, atacantul este golgheterul roș-albilor, cu 6 reușite în 28 de meciuri disputate. 

„Nu e important. Aș fi preferat să ajut și mai mult echipa și să terminăm mai sus în clasament”, a declarat el pentru cotidianul La Derniere Heure. „Pe de-o parte, sunt mulțumit că am jucat mai mult ca în trecut. Pe de alta, sunt foarte frustrat de acest sezon, care a fost rău. Așteptam mai mult și suntem toți triști”. 

Denis Drăguș: „Sunt nerăbdător să-i întâlnesc pe noii proprietari” 

Sub contract cu Standard până în iunie 2024, „tricolorul” nu se gândește să plece. ”Vreau să rămân pentru a ajuta echipa. Îmi place să joc aici. Sunt nerăbdător să-i întâlnesc pe noii proprietari. Toată lumea își dorește să crească în viitor. Sunt multe lucruri de ameliorat”. 

Clubul a fost preluat de fondul de investiții american 777 Partners.

Citește și:

Dezvăluirile uluitoare ale unui arbitru de Champions League: „Am validat goluri litigioase doar pentru că erau spectaculoase”

Președintele lui Juventus riscă să fie suspendat în scandalul care cutremură Serie A! 60 de persoane chemate la Comisii!

Playtech: BOMBA din România care REVINE la TV, după ani de zile! E una dintre cele mai senzuale femei din România. FOTO


Comentarii (1)
dora
dora  •  13 Aprilie 2022, 11:13

Nu poți să mai rămâi într-un loc în care nu mai ești dorit !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează