INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

Dennis Man, criticat în Italia după amicalul Parmei: „Inconsistent. Parcă îl revedem pe pe jucătorul din sezonul trecut”

Dennis Man, văzut de italieni drept „emblema Parmei”. Foto: Instagram @dennismanofficial
Dennis Man, văzut de italieni drept „emblema Parmei”. Foto: Instagram @dennismanofficial

Articol de - Publicat duminica, 30 iulie 2023 16:17 / Actualizat duminica, 30 iulie 2023 16:17

Titular la Parma în testul cu Bochum (1-0), Dennis Man a creat cele mai mari ocazii ale primei reprize, dar le-a ratat pe ambele. „A dat senzația că ar fi putut face mai mult”, a analizat site-ul Sport Parma.

Dacă Valentin Mihăilă încă suferă după leziunea musculară de la națională, de-abia săptămâna viitoare va relua pregătirea alături de lotul Parmei, în schimb, Dennis Man a fost titular în amicalul câștigat de echipa sa, 1-0 cu Bochum. Dar nu a înscris, deși a avut două ocazii importante. Și a fost criticat în Italia.

Prunea l-a auzit pe Chiricheș și a povestit în direct: „«Băi, Florine, din cauza ta am divorțat. Am aruncat cu televizorul pe geam și m-am certat cu nevastă-mea»”
OȚELUL - FCSB 0-2
Prunea l-a auzit pe Chiricheș și a povestit în direct: „«Băi, Florine, din cauza ta am divorțat. Am aruncat cu televizorul pe geam și m-am certat cu nevastă-mea»”

Dennis Man, doar șase goluri în 32 de meciuri

„Parcă îl revedem pe pe jucătorul din sezonul trecut", s-a comentat pe site-ul Sport Parma. „Calitățile tehnice ale lui Dennis sunt indiscutabile, ceea ce ar putea anula analiza per ansamblu, însă a dovedit încă o dată că este inconsistent în final".

Adică nu marchează. În stagiunea precedentă, a jucat 32 de meciuri în toate competițiile la „cruciați" și a influențat doar opt reușite, șase goluri și două pase decisive.

Dennis Man, de la 11 milioane a căzut la 3,2 milioane!

„Rămâne faptul că, atunci când strălucește, Man e mereu periculos. În prima repriză cu Bochum, el a creat cele mai mari ocazii, dar în ambele situații a dat senzația că ar fi putut face mai mult, leitmotivul experienței sale la Parma", adăugat portalul peninsular în analiza sa.

La 24 de ani, extrema e în cădere liberă. În 2021, valora 11 milioane de euro pe Transfermarkt.de. Astăzi, cota lui a ajuns la 3,2 milioane.

Mihăilă, 3 goluri și 3 assisturi în 19 partide stagiunea precedentă, trece și el printr-o perioadă similară. Prețul lui Valentin este estimat în 2023 la numai 2,7 milioane de euro. În urmă cu doi ani, Mihăilă era cotat la 8,5 milioane.

Nici el, nici Dennis Man nu vor părăsi Parma în această vară. Man a fost curtat de Fenerbahce, fără a se ajunge la un acord. Agentul lor, Ioan Becali, a susținut că vor continua pe „Ennio Tardini". Ambii au contract până pe 30 iunie 2025. 

Citește și: 

OFICIAL A plecat de la Barcelona și a fost prezentat la noua echipă » Toate detaliile contractului

Veste șocantă la Real Madrid: marele talent transferat, care „seamănă cu Hagi ca stil”, s-a accidentat grav

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
farul_campioana
farul_campioana  •  30 Iulie 2023, 17:36

Țeapa secolului. Dar și ultima pe care românașii au dat-o Europei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează