INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Man, excelent în primul meci al Parmei din nou sezon: pasă de gol și penalty obținut

Dennis Man a reușit un joc superb pentru Parma // Foto: Imago
Dennis Man a reușit un joc superb pentru Parma // Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 20 august 2023 22:34 / Actualizat duminica, 20 august 2023 23:55

Extrema română Dennis Man (24 de ani), titular în această vară la Parma, l-a forțat pe Martella să facă henț în careu. Fostul FCSB-ist a mai avut o execuție vicleană din lovitură liberă și a văzut un cartonaș galben în prima repriză.

A început și Serie B și Parma a pornit cu dreptul în noua ediție de campionat. O victorie meritată cu nou-promovata Feralpisalo (2-0). Trupa lui Fabio Pecchia l-a avut titular doar pe unul dintre români. 

Încă un club din Serie A îl vrea pe Dennis Man! Culisele negocierilor cu Parma
PARMA
Încă un club din Serie A îl vrea pe Dennis Man! Culisele negocierilor cu Parma

Dennis Man a jucat în flancul drept și a avut o primă repriză cu destule realizări. După avertismentul primit repede, fostul mijlocaș FCSB-ist a scos un „galben” și pentru un adversar și l-a forțat pe Martella să comită henț în careu. 

Penalty dictat după ce arbitrul a fost chemat la margine de VAR, iar Benedyczak a transformat lovitura de la 11 metri. Man a mai executat și o lovitură liberă până la pauză, dar nu s-a lipit la gol. S-a mișcat însă bine, confirmând randamentul bun din presezon. 

Dennis Man a oferit o pasă de gol în meciul Parmei

După pauză, jocul bun a continuat pentur internaționalul român! În minutul 66 l-a servit pe nou-intratul Bernabe, care a dus scorul la 2-0. 

Man a fost schimbat în minutul 76 cu Ansaldi, însă a apucat să joace cinci minute și alături de Valentin Mihăilă, care a fost introdus pe teren în minutul 71. 

Citește și alte știri despre stranieri: 

Moruțan a fost vândut de Galatasaray » Detalii din contractul cu noua lui echipă

Val de susținere pentru Ianis Hagi, după ce românul s-a plâns că nu joacă la Rangers: „Să-i dea băiatului șansa de a arăta de ce e capabil”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează