INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Val de susținere pentru Ianis Hagi, după ce românul s-a plâns că nu joacă la Rangers: „Să-i dea băiatului șansa de a arăta de ce e capabil”

Ianis Hagi a devenit rezervă de lux la Rangers / Sursă foto: Facebook
Ianis Hagi a devenit rezervă de lux la Rangers / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat duminica, 20 august 2023 16:53 / Actualizat duminica, 20 august 2023 18:01

Fanii lui Rangers s-au solidarizat cu Ianis Hagi și fac presiuni pe lângă antrenorul Michael Beale pentru a-i acorda mai multe șanse românului. Sâmbătă, Hagi jr. a răbufnit, după ce a primit doar jumătate de oră în Cupa Ligii Scoției, în confruntarea cu Greenock Morton, 2-1.

Foarte apreciat în rândul suporterilor lui Rangers, Ianis Hagi are parte de un val important de susținere în Scoția, într-o perioadă în care a devenit rezervă de lux pe „Ibrox”. Mai nou, fanii s-au gândit să lanseze o petiție pentru a-l determina pe Michael Beale să-l folosească mai des pe Ianis. 

Pentru Rangers urmează turul confruntării cu PSV Eindhoven, din turul III al preliminariilor UCL, meci în care Ianis are șanse scăzute să apară în formula de start.

Presa scoțiană nu-l vede bine pe Ianis Hagi: „Noul Rangers nu pare să-l includă pe român”
GLASGOW RANGERS
Presa scoțiană nu-l vede bine pe Ianis Hagi: „Noul Rangers nu pare să-l includă pe român”

Val de susținere pentru Ianis Hagi în rândul fanilor lui Rangers

Pagina de suporteri „We are the People”, o comunitate cu peste 60.000 de urmăritori pe Facebook, e cea care a răspândit petiția respectivă în mediul online, alături de mesajul: „Petiție pentru ca Ianis să înceapă din primul minut împotriva lui PSV, dar și în fiecare marți sau miercuri după aceea”. Postarea a strâns peste 1.300 de like-uri și nenumărate comentarii pro-Hagi. 

„Hagi merită să joace împotriva lui PSV. Este un atu pentru echipă și face întotdeauna diferența atunci când intră. Michael Beale să-i dea băiatului șansa de a arăta de ce este capabil!”, cer suporterii. 

Ianis Hagi a reacționat după ultimul meci al lui Rangers, în care a intrat abia în repriza secundă: „Sunt dezamăgit!”

Ianis Hagi s-a declarat dezamăgit de decizia antrenorului său, Michael Beale, care l-a lăsat din nou pe banca de rezerve la Rangers.

„Orice fotbalist își dorește să joace. Cu siguranță sunt dezamăgit de această situație, dar îi respect deciziile antrenorului. Asta nu înseamnă că sunt de acord cu ele, dar le respect, el este antrenorul echipei. Eu sunt un simplu jucător, iubesc fotbalul. Mă antrenez zilnic la sută la sută. 

M-am întors după o accidentare care m-a ținut un an departe de fotbal. Ei mă cunosc, îmi știu istoria la acest club. Vreau doar să joc”, a punctat Ianis, conform scotsman.com.

Citește și alte știri despre Ianis Hagi:

Ianis Hagi a reacționat după ultimul meci al lui Rangers, în care a intrat abia în repriza secundă: „Sunt dezamăgit!”

Presa scoțiană nu-l vede bine pe Ianis Hagi: „Noul Rangers nu pare să-l includă pe român”

Ianis Hagi, pe teren în victoria lui Rangers » Ce au observat jurnaliștii scoțieni și nota acordată: „N-a intrat cu adevărat în joc”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (14)
golgol
golgol  •  21 August 2023, 08:09

Pai cât vrea sa i acorde? Dacă i a dat 30 min și nu a creat nimic important, normal ca nu l poate introduce ca titular.. Si oricum Janis Hagi nu e taicasu.. După cum joaca și juca înainte de accidentare nu e un jucător care sa aducă vreun plus cu dribling, viteza etc.. E un jucător mediu... Doar la Viitorul ce mai juca meci de meci ca erau mai multe motive dar în rest pe la Rangers au trecut vreo 2,3 antrenori și nu prea îl introduceau... Daca doar 1 antrenor îl introducea mai puțin poate ca avea ceva cu el dar nici ceilalți nu au văzut ceva ieșit din comun la el... Părerea mea e ca dacă vrea sa joace mai mult sa se întoarcă la Farul ca tatăl lui îl baga titular... Asa, în străinătate și tari puternice în fotbal mai greu... Eu zic sa facă altceva Janis ca nu cred ca i se potrivește fotbalul, atât poate el, nu i taica su plus ca e presiunea asta ca e fiul lui și e blocat pt ca el atât poate ca jucător de fotbal..

81mada
81mada  •  20 August 2023, 20:30

Din ciclu sunt bun dar nu ma vede nimeni…

Clujean
Clujean  •  20 August 2023, 19:50

Sa fie imprumutat la o echipa unde sa joace titular meci de meci. Și Gica Hagi a jucat și in series B . Important e sa joci. Apoi a făcut Mondial de exceptie !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează