INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GLASGOW RANGERS

Presa scoțiană nu-l vede bine pe Ianis Hagi: „Noul Rangers nu pare să-l includă pe român”

Presa scoțiană nu-l vede bine pe Ianis Hagi. Foto: Instagram
Presa scoțiană nu-l vede bine pe Ianis Hagi. Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 20 august 2023 12:03 / Actualizat duminica, 20 august 2023 12:17

Introdus la Rangers abia în minutul 57 al meciului cu modesta Greenock Morton (2-1), din Cupa Ligii Scoției, Ianis Hagi (24 de ani) și-a strigat frustrarea, dar jurnaliștii scoțieni nu-i dau prea multe șanse: „Managerul Michael Beale nu-l privește ca pe omul său, nu se potrivește deloc profilului dorit de el și nici nu-l place prea mult”.

Ianis Hagi a trăit sâmbătă o nouă dezamăgire. Deși Rangers întâlnea o formație modestă în „optimile” Cupei Ligii Scoției, divizionara secundă Greenock Morton, managerul Michael Beale l-a introdus abia în minutul 57.

Chiricheș l-a enervat pe Becali, patronul FCSB anunță că merge la echipă: „Trebuie să bată stăpânul cu pumnul în masă”
FCSB
Chiricheș l-a enervat pe Becali, patronul FCSB anunță că merge la echipă: „Trebuie să bată stăpânul cu pumnul în masă”

Ianis Hagi: „Îi respect decziile, dar asta nu înseamnă că sunt de acord”

Cu el în teren, albaștrii au întors apoi de la 0-1 și s-au impus, 2-1, însă la final, internaționalul român nu și-a ascuns frustrarea: „Orice fotbalist își dorește să joace. Cu siguranță sunt dezamăgit de această situație, dar îi respect deciziile antrenorului. Asta nu înseamnă că sunt de acord cu ele, dar le respect, el este antrenorul echipei.

Eu sunt un simplu jucător, iubesc fotbalul. Mă antrenez zilnic la sută la sută. M-am întors după o accidentare care m-a ținut un an departe de fotbal. Ei mă cunosc, îmi știu istoria la acest club. Vreau doar să joc”.

Presa scoțiană nu-l vede bine pe Ianis Hagi la Rangers

Portalul Ibrox Noise a analizat situația lui Hagi jr și susține că, din cauza accidentării, o ruptură de ligamente încrucișate suferită în ianuarie 2022, „corpul său este acum cu doi ani în urma creierului.

Este mai lent, mai slab, mai în vârstă. Ianis gândește în mod clar la viteza jocului, dar corpul lui nu ține pasul. Și asta se întâmplă cu accidentările pe termen lung – jucătorul pierde ritmul echipei, coeziunea".

4 milioane de euroeste cota de piață a lui Ianis Hagi pe transfermarkt.de. A pierdut 3 milioane din decembrie 2021

„Managerul Beale și-a construit propriul Rangers și acesta nu pare să-l includă pe Ianis Hagi”

Pe de altă parte, Ibrox Noise notează că românul „nu este jucătorul lui Michael Beale. A fost adus de Steven Gerrard. Iar Beale a înlocuit aproape întreaga echipă care a jucat anterior pentru Giovanni van Bronckhorst sau Gerrard. Nu-l privește pe Hagi ca pe omul său, nu se potrivește deloc profilului dorit de el și nici nu-l place prea mult”.

Concluzia jurnaliștilor scoțieni: „Michael Beale și-a construit propriul Rangers și acesta nu pare să-l includă pe român, fie că e bine sau rău”.

Citește și:

Trădare incredibilă! A semnat pe 10 ani cu echipa de suflet, apoi s-a transferat la marea rivală

Messi i-a cucerit definitiv pe americani! Gestul emoționant pe care l-a făcut după câștigarea primului trofeu cu Inter Miami e deja viral

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
vstv
vstv  •  20 August 2023, 21:09
Postat de Aciduzzu pe 20 August 2023, 16:57

O nedreptate strigătoare la cer ! E foarte tânăr , lovește bine cu ambele picioare ? Nici nu-l merită liliputanii de la Rangers . Se pare că deja are ofertă de la o campioană ! Calificată în play-off-ul unei competiții europene . Și nu oricum . Căpitan !

Farul?

paolo13
paolo13  •  20 August 2023, 17:05
Postat de parachioara5 pe 20 August 2023, 13:07

Ce bine l au caracterizat scotienii ...este mai lent ...mai slab ...corpul lui nu l mai ajuta ...creierul nici atat ...o imitatie de fotbalist ...trebuie scapat de el ...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Aciduzzu
Aciduzzu  •  20 August 2023, 16:57

O nedreptate strigătoare la cer ! E foarte tânăr , lovește bine cu ambele picioare ? Nici nu-l merită liliputanii de la Rangers . Se pare că deja are ofertă de la o campioană ! Calificată în play-off-ul unei competiții europene . Și nu oricum . Căpitan !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează