INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO Dennis Man, lăudat de presa italiană. „Cel mai periculos și mai inspirat jucător din atacul Parmei”

Dennis Man, lăudat în Italia (foto: Facebook/Parma)
Dennis Man, lăudat în Italia (foto: Facebook/Parma)

Articol de - Publicat luni, 21 august 2023 11:03 / Actualizat luni, 21 august 2023 11:49

Dennis Man (25 de ani) a primit nota 7 pentru cele 66 de minute jucate duminică seara, în meciul cu Feralpisalo (2-0). Și antrenorul Fabio Pecchia l-a lăudat: „Îl văd pe Dennis mai disponibil și integrat în echipă, A avut o atitudine grozavă”.

Dennis Man a început cu dreptul noul sezon din Serie B. Chiar dacă nu a marcat, fostul FCSB-ist s-a numărat printre cei mai buni jucători ai Parmei în partida câștigată pe propriul teren cu nou-promovata Feralpisalo (2-0). 

Rareș Burnete, debut perfect în Serie A » Internaționalul „tricolor”, decisiv în Lecce - Lazio
SERIE A
Rareș Burnete, debut perfect în Serie A » Internaționalul „tricolor”, decisiv în Lecce - Lazio

Românul a oferit o prestație solidă și apreciată cu nota 7 de presa locală, pentru cele 66 de minute bifate în postura de extremă dreapta.

Dennis Man a contribuit la ambele goluri

„În startul partidei, a ratat inexplicabil o ocazie uriașă, singur cu portarul Pizzignacco, provocând rumoare pe «Tardini». A crescut odată cu trecerea minutelor, creând numeroase breșe în defensiva adversă. 

Când se lansează cu mingea la picior destramă apărarea oaspeților. S-a mișcat perfect la acțiunea celui de-al doilea gol, servind o pasă decisivă pentru Bernabe. Fără îndoială, a fost cel mai periculos și mai inspirat din atacul Parmei", a scris agenția parmalive.com.

Și ForzaParma l-a lăudat pe jucătorul de 25 de ani: „A primit un avertisment ce putea fi evitat, dar apoi a produs penalty-ul de 1-0, l-a obligat pe Pizzignacco la un plonjon disperat și i-a livrat lui Bernabé assistul de 2-0. Nu a fost constant, însă a răspuns prezent în toate momentele cheie ale partidei. Nota 7".

Pecchia: „Dennis Man a făcut și faza defensivă”

Cuvinte frumoase a avut și antrenorul Parmei la adresa lui Man. „A jucat bine și în prima repriză. Când a accelerat, a făcut-o bine și putea chiar să marcheze, după o lovitură liberă frumoasă. Este greșit să ne așteptăm ca el, la fel ca alții, să facă diferența în fiecare meci și în fiecare minut. 

Am văzut o atitudine grozavă, mai ales în repriza secundă, a recuperat mingi cu atitudinea unui jucător defensiv, chiar dacă e ofensiv. Îl văd pe Dennis mai disponibil și integrat în echipă, chiar și penalty-ul obținut de noi a fost după atacul său", a spus Fabio Pecchia.

„Doctor Jeckill și Mister Hyde”

Singura care l-a criticat a fost Sport Parma: „A avut un start de meci interzis copiilor sub 14 ani, ratând o ocazie cu poarta goală (noroc că l-a salvat de mai multe critici Hernani, ce a făcut fault). 

Apoi a comis un fault de bulină roșie, scăpând cu un cartonaș galben. Și-a revenit pe parcurs și s-a remarcat cu câteva sprinturi în bandă, o lovitură liberă executată viclean și pasa de la golul al doilea”.

VIDEO. Rezumat Parma - Feralpisalo 2-0

Citește și alte articole:

Toate detaliile despre plecarea lui Olimpiu Moruțan de la Galatasaray: câți bani va câștiga românul la Ankaragucu
TURCIA
Toate detaliile despre plecarea lui Olimpiu Moruțan de la Galatasaray: câți bani va câștiga românul la Ankaragucu
Presa scoțiană nu-l vede bine pe Ianis Hagi: „Noul Rangers nu pare să-l includă pe român”
GLASGOW RANGERS
Presa scoțiană nu-l vede bine pe Ianis Hagi: „Noul Rangers nu pare să-l includă pe român”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
MaxiP
MaxiP  •  21 August 2023, 14:34
Postat de emil1986 pe 21 August 2023, 13:17

*** cu afinitati de stanga, ca sa nu spun bolsevice. Or fi zeci in Serie A. Daca erau sute, nu ajungea sa joace in Italia. Nu mai abera!!!!

Lasa-l... sunt atat de prosti. El a jucat si in Serie A, acum pare ca a mai crescut, chiar pare in forma. Faptul ca Parma a avut inconstantele pe care le-a avut, nu e chiar vina lui. La momentul actual Parma arata foarte bine, de data asta e posibil sa promoveze la pas. Daca Man e destept, are rabdare, isi face sezonul in Serie B si la anul e titular, poate chiar la o echipa decenta in Serie A. Posibil sa apara unele oferte, sper sa le refuze.

emil1986
emil1986  •  21 August 2023, 13:17
Postat de Sifonarie_Frizerie_Mustata_SRL pe 21 August 2023, 12:36

*** care nici în Serie B nu se regăsește! Ca el sunt zeci în Serie A, dacă nu sute!

*** cu afinitati de stanga, ca sa nu spun bolsevice. Or fi zeci in Serie A. Daca erau sute, nu ajungea sa joace in Italia. Nu mai abera!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lulu
lulu  •  21 August 2023, 12:42
Postat de parachioara5 pe 21 August 2023, 12:01

...cine i domne camionul asta man de rateaza cu poarta goala ?...ce transporta el ?...ciment ?

Oare cine-i prostu ăsta care se baga-n seamă cu glumite de prescolar?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează