INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Dennis Man, lumini și umbre în jocul Parmei » A alternat lucurile bune, cu nereușitele inexplicabile

Dennis Man // Foto: Imago
Dennis Man // Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2023 12:03 / Actualizat sambata, 20 mai 2023 13:14

Extrema română Dennis Man (24 de ani) a scos un penalty în minutul 12, acordat cu VAR pentru henț, însă a și ratat o ocazie cu poarta practic goală, primind nota 6 din partea agenției Parmalive.com

Dennis Man și-a recâștigat definitiv postul de titular și începe să influențeze aproape meci de meci evoluția Parmei, care a reușit să prindă in extremis locul 4, de semifinale în play-off-ul din Serie B. 

Fabio Pecchia l-a inclus din nou în formula de start contra Veneziei (2-1) și extrema română s-a remarcat în cele 73 de minute cât a jucat, până la schimbarea cu Valentin Mihăilă

A reușit să contribuie la deschiderea scorului (12), pătrunderea sa în careu fiind oprită cu un henț de Candela, iar lovitura de la 11 a fost transformată de Vazquez.

Presa parmelitană despre Man: „I-a lipsit cinismul”

Agenția Parmalive.com i-a acordat nota 6, în media echipei, și l-a caracterizat astfel: „Pe stânga se simte mai mult în largul său, a provocat penaltyul și și-a depășit de mai multe ori adversarul direct. Însă e prea mare eroare comisă cu poarta practic goală la începutul reprizei secunde. Per total, o prestație pozitivă, însă lipsită de cinism”.

Man și Mihăilă rămân în cursa pentru Serie A, alți 4 români au ratat barajul in extremis
SERIE B
Man și Mihăilă rămân în cursa pentru Serie A, alți 4 români au ratat barajul in extremis

„Dennis Man, ratare de nepermis”

Și ForzaParma.it a remarcat inconstanța fostului FCSB-ist, notându-l doar cu 5.5: „N-are sânge rece când se apropie de poartă. În evoluția sa, a alternat lucrurile bune (a provocat cartonașul galben la Ceppitelli) cu lucruri mai puțin bune. 

A ratat un gol la numai doi pași de portar, ocazie pe care un fotbalist cu asemenea calități balistice nu-și poate permite să nu o fructifice".

„Mihăilă va fi util în play-off”

Și în cazul lui Valentin Mihăilă părerile au fost împărțite. Parmalive i-a dat o notă bună, 6,5, considerând că „a intrat în joc cu răutatea potrivită, a ajutat defensiva și a dus mai multe mingi în ofensivă. Aceasta este atitudinea corectă”. 

În schimb, ForzaParma l-a văzut doar de 5,5 și l-a criticat: „A prins puține minute, în care a încercat să iasă în evidență, fără a reuși însă. Va redeveni util în play-off”. Parma a scăpat de un meci în play-off, calificându-se direct în semifinale.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Knollsy, eroul lui West Ham! Suporterul englez care s-a luptat cu ultrașii olandezi: „Acești lași aveau nevoie de o armată să-l dărâme”

Încă un proces pentru Juventus » Bianconerii riscă o nouă depunctare în dosarul salariilor amânate

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează