INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  JUVENTUS - PARMA

FOTO Juventus - Parma 3-1. Man și Mihăilă, tot mai aproape de retrogradare

sursa foto: IMAGO +8   FOTO
sursa foto: IMAGO

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 aprilie 2021 21:08 / Actualizat miercuri, 21 aprilie 2021 23:44

Juventus a câștigat duelul de pe teren propriu cu Parma, scor 3-1, din etapa 32 din Serie A. Dennis Man a fost titular, în timp ce Valentin Mihăilă a fost introdus în repriza secundă. Oaspeții au deschis scorul la Torino, dar au fost întorși de campioană. 

Parma a înscris în minutul în minutul 25, printr-o lovitură executată perfect de Gaston Brugman. Dubla lui Alex Sandro (43 și 47) și lovitura de cap a lui Matthijas De Ligt din minutul 68 au adus victoria torinezilor, Juventus urcând pe locul 3 în Serie A. 

Dennis Man a fost introdus din primul minut de Roberto D'Aversa și a fost schimbat în minutul 81 cu Yann Karamoh, în timp ce Valentin Mihăilă l-a înlocuit pe Gervinho în minutul 62. Radu Drăgușin nu a făcut parte din lotul lui Juventus, după ce mai mulți colegi de la echipa de tineret au fost testați pozitiv la Covid-19. 

În acest moment, Parma se află pe penultimul loc în clasament, la 11 puncte de ultima poziție care o poate face să rămână în prima ligă italiană, cu numai 6 etape rămase de jucat.

FINAL » Juventus - Parma 3-1

Juventus - Parma, echipele de start:

Juventus: Buffon - Danilo, De Ligt, Bonucci, Alex Sandro - Cuadrado, Betancur, Arthur, McKennie - Dybala, C. Ronaldo 
Rezerve: Szczesny, Pinsoglio - Bernardeschi, Chiellini, COrreia, Frabotta, Kulusevski, Morata, Rabiot, Ramsey 
Antrenor: Andrea Pirlo 

Parma: Colombi - Laurini, Osorio, Bani, Pezzella - Grassi, Brugman, Kurtic - D. Man, Pelle, Gervinho 
Rezerve: Rinaldo, Sepe - Brunetta, Busi, Camara, Cornelius, Hernani, Karamoh, Mihăilă, Sohm, Traore 
Antrenor: Roberto D'Aversa

+4 FOTO

Clasament LIVE Serie A

Citește și alte știri din fotbalul european: 

VIDEO Lucescu, aproape de event în Ucraina! + Răbufnire la final: ce le-a strigat fanilor care l-au insultat

Schalke 04, prima echipă retrogradată din Bundesliga » Bielefeld a „îngropat-o”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
pson1
pson1  •  22 Aprilie 2021, 08:43
Postat de Vlad Hartea pe 21 Aprilie 2021, 23:31

Prestatie lamentabila a lui Man !! Adversarul sau direct, Alex Sandro, a facut ce a vrut pe teren si a inscris doua goluri, ceea ce nu a facut in tot campionatul !! Man inca traieste cu impresia ca joaca cu echipele prietene de la Chiajna, Voluntari sau Botosani !!

Man e produs de marketing, plus o manevra de-a lui Giovanni. El nu a fost fotbalist niciodată. Man nu a înscris niciun gol împotriva vreunei echipe bune, nici pt FC FCSB și nici la naționala U21. El dădea goluri cu Hermannstadt, cu Botoșani sau cu Malta U21. Să fim serioși.

pson1
pson1  •  22 Aprilie 2021, 08:40
Postat de Alt Dante pe 22 Aprilie 2021, 03:56

I-o fi spus Giovani lui Man ca-l va lua o mare echipa doar daca Parma va retrograda, asta tot citesc. Asa ca a jucat extrem de prost, n-a existat nici in atac, nici in aparare, ziceai ca atunci era trezit din somn. Omul vrea sa se asigure ca Parma retrogradeaza pentru ca patronul sa-l vanda la Milan sau Napoli(astea erau numele vehiculate). In Serie B daca joci asa, te duci la vestiare din minutul 30. Iti iei si-o babardeala sanatoasa de la colegi in vestiar, "ce faci bai, " vedeto", noi ne scuipam plamanii pe teren si tu iti admiri tatuajele?"

Îl mai ia tata mare pe Man. A fost manevra pe bani frumoși. S-a profitat de naivitatea fotbalistică a noului patron al Parmei.

pson1
pson1  •  22 Aprilie 2021, 08:38
Postat de carol_k pe 22 Aprilie 2021, 07:26

Giacomo Raspadori, 21 ani, rezerva la Sassuolo. Intra in minutul 64 in meciul cu Milan si intoarce rezultatul inscriind de doua ori. Cota de piata a lui Raspadori, 4 mil euro. Nu spun ca sa faci meci de meci o isprava ca asta dar nici sa te plimbi pe teren ca si cum ti-ai plimba catelul prin parc. Tu costand cat 3 de Raspadori.

Man a fost lăudat pt golul cu Benevento de parcă dăduse hattrick cu Juventus. :)))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează