INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE B

Italienii au aflat clubul care oferă 12 milioane de euro pentru Dennis Man » Parma, refuz instant

Dennis Man a înscris de două ori pentru Parma
Dennis Man a înscris de două ori pentru Parma

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iunie 2021 19:14 / Actualizat joi, 10 iunie 2021 19:25

Lille, campioana Franței, ar fi oferit 12 milioane de euro pentru Dennis Man (22 de ani), dar Parma nu vrea să renunțe la fotbalistul român.

Miercuri, Gigi Becali, patronul de la FCSB, a declarat la DigiSport că Parma a primit o ofertă de 12 milioane de euro pentru Dennis Man. La o zi distanță, portarul Parma Live, apropiat grupării gialloblu, a dezvăluit că oferta a venit de la Lille, campioana din Ligue 1.

Dennis Man, ofertat de Lille

Suma oferită de francezi este cu un milion mai mare decât cea pe care Parma a plătit-o către FCSB în schimbul lui Man, dar clubul din Peninsulă rămâne de neclintit. Parma nu concepe să îl piardă pe Man, astfel că nu va da curs propunerii venite de la Lille.

În ultima perioadă, Dennis Man a fost dorit și de Trabzonspor, din Turcia, dar nici de acea dată oficialii echipei nu au fost înduplecați de oferta primită.

Conducerea gialloblu îi vede pe Man și Mihăilă cruciali în misiunea de a promova în Serie A la capătul sezonului 2021/2022. La finalul ultimei stagiuni, Parma a căzut în „B”, de pe ultimul loc din campionat.

14 meciuria jucat Man pentru Parma. Atacantul român a înscris de două ori și a oferit o pasă decisivă, dar echipa sa a retrogradat în Serie B

Dennis Man, caracterizat de italieni

Portalul Parma Live a caracterizat cele 14 meciuri jucate de Dennis Man în tricoul Parmei, perioadă în care a înscris două goluri. Ce au remarcat aceștia la jucătorul transferat pentru 11 milioane de euro de la FCSB?

„Marele transfer din ianuarie nu a înșelat așteptările, dar nu a reușit să ajute echipa să obțină o salvare miraculoasă: Dennis Man a lăsat să se vadă că are reale calități în cele 14 prezențe în Serie A, dar contribuția sa nu a fost decisivă pentru soarta echipei. 

Ghinionul accidentării l-a oprit într-un final de sezon foarte amar pentru echipă. Cea mai bună prestație a sa rămâne fără îndoială cea împotriva Romei. Atunci a arătat o accelerare care bagă frica în adversari, apoi l-a servit ideal pe Mihăilă”.

VIDEO. Ce viitor îi prevede Ionuț Chirilă lui Dennis Man: „Poate ajunge la o echipă de top”

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Probleme cu transferul lui Răzvan Marin la AC Milan » Prețul cerut de Cagliari i-a speriat pe rossoneri

„Telenovela” Wijnaldum a ajuns la final » Fotbalistul, prezentat de noul club!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
ali.bec
ali.bec  •  11 Iunie 2021, 08:15

“ portarul Parma Live” l-a informat pe portarul de la intrarea la GSP

calinescu_
calinescu_  •  10 Iunie 2021, 21:28

CRED CA PARMA L-AR DA SI CU JUMATATE NUMAI SA SCAPE DE EL ...!!!! ASTA MOARE IN SERIE B ...!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează