INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Italienii au remarcat la Dennis Man: „Pentru prima dată de când a ajuns la Parma”

Dennis Man / Foto: Imago Images
Dennis Man / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 24 februarie 2024 10:10 / Actualizat sambata, 24 februarie 2024 13:53

Dennis Man are un sezon de excepție la Parma, cu care se află foarte aproape de revenirea în Serie A.

Dacă Parma este lider în Serie B, o contribuție importantă la ascensiunea echipei o are și Dennis Man. Românul face un sezon foarte bun și, cu 10 reușite (12 în toate competițiile), se află pe locul 5 în clasamentul golgheterilor.

Altă „ruptură” fără rezolvare în Superligă » Ultrașii boicotează clubul: „Te uiți pe clasament și nu-ți regăsești echipa. Politicul a distrus tot în oraș!”
MESAJ
Altă „ruptură” fără rezolvare în Superligă » Ultrașii boicotează clubul: „Te uiți pe clasament și nu-ți regăsești echipa. Politicul a distrus tot în oraș!”

Parma Live: „Cel mai bun Man de până acum”

Astfel că jurnaliștii italieni sunt la picioarele fostului atacant al lui FCSB și susțin că în această stagiune vedem cea mai versiune a lui. „Cel mai bun Man de până acum. Românul are mai multe goluri marcate în acest sezon decât cele adunate în precedentele două.

Fabio Pecchia a lucrat mult timp pentru a scoate ce este mai bun din Dennis Man, iar în acest sezon i-a reușit. Românul este unul dintre jucătorii de bază ai echipei, golgheter, cu zece reușite și autorul câtorva assist-uri, ceea ce i-a permis formației pregătite de Fabio Pecchia să își consolideze poziția de lider.

Pentru prima dată de când a ajuns la Parma, Dennis Man a ajuns la cifre impresionante și a marcat mai multe goluri decât în sezoanele precedente", au subliniat reporterii de la Parma Live.

Dennis Man e de acord să prelungească până-n 2026, cu opțiune pentru încă un sezon

Dennis Man a fost cumpărat de Parma în ianuarie 2021, de la FCSB. După o jumătate de sezon în Serie A, echipa a retrogradat, iar acum se află la a treia ediție consecutivă în eșalonul secund din Italia, dar pe primul loc, cu 54 de puncte, la 8 de a doua clasată, Cremonese.

Dacă promovează, „cruciații” au șanse mari să-l păstreze pe internaționalul român, care la vară intră în ultimul an de contract. „Actualul acord va expira în iunie 2025, dar dorințele celor două părți sunt clare.

Man le-a spus deja apropiaților săi că își dorește să rămână la Parma și în următorul sezon, în speranța că echipa va promova, dar și din respect pentru clubul care a crezut în el și pentru un antrenor care a reușit să îi relanseze cariera.

Relația dintre agent și conducerea clubului este excelentă, negocierile continuă rapid, iar în aceste condiții, să se ajungă la o prelungire a contractului până în vară nu pare prea complicat”, dezvăluia Parma Live nu cu mult timp în urmă.

Dennis Man (25 de ani) e de acord să-și prelungească angajamentul până în 2026, cu opțiune pentru încă un sezon.

Mai puteți citi:

Metz a condus-o pe Lyon, dar s-a terminat cu un nou coșmar pentru Boloni

Record doborât în Bundesliga » Bayer Leverkusen, 33 de meciuri la rând fără înfrângere!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close