INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

UPDATE Dennis Man nu joacă în meciul Parmei » A aflat verditul accidentării de ziua lui

Extrema dreapta a celor de la Parma, Dennis Man (25 de ani), nu va juca în partida pe care „cruciații” o dispută diseară, pe teren propriu, contra celor de la Cittadella, în runda cu numărul doi din Serie B.
Extrema dreapta a celor de la Parma, Dennis Man (25 de ani), nu va juca în partida pe care „cruciații” o dispută diseară, pe teren propriu, contra celor de la Cittadella, în runda cu numărul doi din Serie B.

Articol de - Publicat sambata, 26 august 2023 19:18 / Actualizat sambata, 26 august 2023 19:18

Extrema dreapta a celor de la Parma, Dennis Man, care împlinește azi 25 de ani, nu va juca în partida pe care „cruciații” o dispută diseară, pe teren propriu, contra celor de la Cittadella, în runda cu numărul doi din Serie B. 

UPDATE. Man are probleme la bicepsul femural

Dennis Man a aflat verdictul verdictul chiar de ziua lui. Internaționalul român are o problemă musculară la bicepsul femural de la piciorul stâng și perioada de pauză va fi determinată după un nou control.

ȘTIREA INIȚIALĂ: 

Parma nu ar vrea să îl folosească pe Dennis Man pentru ca acesta să nu se accidenteze, dat fiind faptul că românul este aproape de un transfer în Serie A, acolo unde este dorit de Bologna și Frosinone, scriu cei de la parmalive.com. 

Varianta oficială oferită publică de cei de la Parma e că românul are o mică accidentare și va fi indisponibil aproximativ 10 zile. 

Fabio Pecchia (50 de ani), antrenorul italienilor, nu a vrut să dea mai multe detalii, la conferința de presă premergătoare meciului. 

Șoc în Liga 2 » FC Argeș poate rămâne fără antrenor! Pelici: „În momentul de față, asta e situația!”
FC ARGEȘ
Șoc în Liga 2 » FC Argeș poate rămâne fără antrenor! Pelici: „În momentul de față, asta e situația!”

Dennis Man, dorit în Serie A de Bologna și Frosinone

Frosinone ar fi tentată să-l împrumute un sezon pe Dennis Man, idee cu care Parma ar fi de acord. Dar cele două cluburi nu se pun de acord în privința clauzei de cumpărare.

Parma ar cere 7-8 milioane de euro pentru Man și ar vrea ca Frosinone să plătească această sumă obligatoriu la finalul sezonului viitor. În timp ce Frosinone ar fi dispusă să achite clauza doar dacă va continua în Serie A și din sezonul 2024-2025.

Giovanni Becali: „În ultima săptămână a lunii august se va întâmpla ceva cu Dennis Man”

Despre situația lui Dennis Man a vorbit agentul jucătorului, Giovanni Becali. Acesta spune că plecarea lui Man de la Parma va fi rezolvată în ultima săptămână din august. 

„În ultima săptămână a lunii august se va întâmpla ceva cu Dennis Man. Spun probabil pentru că, dacă se va întâmpla, atunci va fi împrumutat la o echipă de Serie A. Nu pot să vă spun despre cine e vorba.

Sunt două echipe care au nevoie de el, dar în ultima săptămână se vor hotărî pentru că în perioada de mercato așa este. 

Fugi după iepuri grași și în ultima săptămână, intri în criză și trebuie să iei că nu mai ai timp”, a spus recent Giovanni Becali, agentul lui Man.

12 goluriîn 75 de meciuri a marcat Dennis Man în tricoul Parmei

Citește și: 

Andrei Rațiu, prezentat la echipa din La Liga » Contract pe 5 sezoane!

Ce fac stranierii în acest week-end » Alibec, primul gol în Qatar + Boloni caută primul succes în Ligue 1

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează