INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

Recuperare pentru internaționalul român » E așteptat să revină pe teren

Dennis Man și Valentin Mihăilă/ foto Imago images
Dennis Man și Valentin Mihăilă/ foto Imago images

Articol de - Publicat vineri, 17 februarie 2023 19:58 / Actualizat vineri, 17 februarie 2023 23:54

Dennis Man (24 de ani) s-a recuperat după accidentarea suferită în ianuarie și va face parte din lotul Parmei pentru meciul cu Ascoli (sâmbătă, ora 15:00).

Anunțul a fost făcut de antrenorul de la Parma, Fabio Pecchia. Man ar fi putut prinde foaia de joc și la meciul din etapa trecută, 1-1 cu Ternana, dar echipa sa nu a vrut să riște o recidivă.

Meci de infarct la Pisa, decis de VAR! » Reporterul GSP a asistat live la o atmosferă electrizantă și relatează ce au făcut Rus, Moruțan și Marin
Pisa - Venezia 1-1
Meci de infarct la Pisa, decis de VAR! » Reporterul GSP a asistat live la o atmosferă electrizantă și relatează ce au făcut Rus, Moruțan și Marin

Man, revenire după o lună

„Man este bine, este disponibil și vom evalua dacă va fi titular sau nu. Ar fi fost riscant să joace cu Ternana”, a declarat Fabio Pecchia, potrivit Parma Live.

Man s-a accidentat pe 10 ianuarie, la meciul pierdut de Parma cu Inter, 1-2, în Cupa Italiei. Internaționalul român a suferit atunci o leziune musculară de grad mediu. 

În acest sezon, Dennis a jucat 17 meciuri pentru parma, 15 în Serie B și două în Cupa Italiei. A marcat 4 goluri în campionat și nu areușit să paseze decisiv. Parma este pe locul 8 în Serie, poziție care asigură calificarea în play-off-ul de promovare.

Recuperarea lui Man vine cu o lună înainte de primele meciuri ale României în preliminariile Euro 2024. „Tricolorii” întâlnesc Andorra pe 25 martie și Belarus 3 zile mai târziu.

Valentin Mihăilă, din nou accidentat

Celălalt român de la Parma, Valentin Mihăilă, s-a rupt după numai un sfert de oră în partida cu Genoa. Nu e însă o recidivă, ci o nouă leziune la coapsa stângă, ce-l va ține departe de gazon iar pentru o perioadă semnificativă.

„E ca un pumnal înfipt în spate”, s-a plâns antrenorul Fabio Pecchia de noul stop al lui Mihăilă, care nu a bifat în actualul sezon decât 12 meciuri din 26 la club, încadrându-se în procentajul general de după transferul la Parma. RMN-ul efectuat a relevat o leziune de gradul al doilea, medicii clubului estimând că „va mai absenta cinci-șase săptămâni”.

Citește și:  

Alex Cicâldău, remarcat la Al-Ittihad Kalba » Gol și assist, dar eșec în prelungiri cu Al Ain!

Răzvan Lucescu, omagiat de greci în ziua în care împlinește 54 de ani: „Continuă să scrie istorie! Cel mai mare din toate timpurile la PAOK”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
elefterie
elefterie  •  17 Februarie 2023, 22:42

Precizare necesară: în fotografie (veche, Dennis și-a schimbar look-ul de două ori între timp) se mai află un alt fotbalist, mai tânăr cu 1 an #i jumătate și cu performanțe mai bune - 3 goluri și 3 assisturi în doar 12 meciuri (doar 567 minute de joc, din cauza accidentărilor). Poate menționați ceva și despre el, că este tot român și tot internațional, ca și Dennis. (Dacă nu știți despre cine este vorba vă pot spune tot eu numele lui, dar ar fi o notă și mai proastă pentru GSP. Faceți un efort, totuși...)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează