INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

„Geniul dedicat echipei” » Italienii l-au descoperit în sfârșit pe Dennis Man: „Aleargă, luptă și marchează. Acum e într-adevăr SuperMan”

Dennis Man i-a convins pe jurnaliștii italieni. Foto: Imago Images
Dennis Man i-a convins pe jurnaliștii italieni. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 20 septembrie 2023 13:20 / Actualizat miercuri, 20 septembrie 2023 13:36

Jocul excelent al lui Dennis Man în tricoul Parmei, la 5-0 cu Catanzaro, i-a convins pe jurnaliștii italieni: „Furie. Fente amețitoare, contraatacuri inteligente, finalizări pe poartă și replieri defensive”.

După trei meciuri de pauză, din cauza unei accidentări care l-a împiedicat să joace și la națională la începutul lunii, Dennis Man a revenit pe teren la Parma și a reușit una dintre cele mai bune partide ale sale în Italia.

CSA Steaua nu mai are altă opțiune: rămâne în Liga 2 sau privatizează clubul!
CSA STEAUA
CSA Steaua nu mai are altă opțiune: rămâne în Liga 2 sau privatizează clubul!

VIDEO. Dennis Man, 45 de minute extraordinare pentru Parma

Catanzaro-Parma | Il gol di Dennis Man

Bonny + Dennis: ed è subito Man-Day Motivation 🔥💛💙 #ForzaParma

Publicată de Parma Calcio 1913 pe Luni, 18 septembrie 2023

În weekend, la 5-0 cu Catanzaro, a fost înlocuit la pauză, când scorul era 3-0, antrenorul Pecchia dorind să-l menajeze. A avut 45 de minute extraordinare și peninsularii sunt încântați de el. Nu doar de gol (a influențat decisiv 4 goluri în ultimele șapte întâlniri de Serie B în sezonul regulat, câte avea în precedentele 17 meciuri), ci mai ales de implicarea în joc.

„Aleargă, luptă și marchează. Acum e într-adevăr SuperMan”, a titrat site-ul Sport Parma, care l-a observat cu atenție pe „tricolor" în această confruntare, remarcând transformarea sa.

Dennis Man i-a convins pe jurnaliștii italieni: „O performanță demnă de aplauze”

„Se spune că vântul bate mereu în favoarea celor care știu unde se îndreaptă. Poate că vântul din Catanzaro îl va împinge pe Dennis Man pe calea consacrării definitive", au scris italienii.

Pentru ei, „Man a fost o furie. Fente amețitoare, contraatacuri inteligente, finalizări pe poartă și replieri defensive. O performanță demnă de aplauze, fiind aproape de al doilea gol înaintea pauzei".

Dennis Man i-a impresionat pe italieni cu ultimele evoluții

Sport Parma a văzut „confirmarea lui Man. A alergat, a luptat și a înscris, interpretând în sfârșit rolul de geniu dedicat echipei și oferind o prestație de supraom. Acum e într-adevăr SuperMan”.

În acest sezon, a evoluat de trei ori, două partide în Serie B și una în Cupa Italiei. A fost printre cei mai buni și a influențat jocul de fiecare dată. Două goluri și un assist în 211 minute. 

Citește și:

S-a stabilit unde se joacă Dinamo - Farul » Biletele vor fi scoase la vânzare în scurt timp

Ștucan, despre relația tensionată cu Hagi: „Mă va urî pentru că spun asta”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  20 Septembrie 2023, 16:01

Straordinario! Italienii l-au descoperit, în fine, pe Dennis Man. Românii în schimb nu l-au descoperit, încă, pe Valentin Mihăilă!! ("Costi iartă-mă, dar eu nu mă pot bucura...")

Vezi toate comentariile (1)
Comentează