INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

Ce se întâmplă cu Dennis Man după ce a căzut varianta Sampdoria » Giovanni Becali anunță: „Tatonări cu o echipă din Serie A”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2022 13:55 / Actualizat miercuri, 19 ianuarie 2022 14:09

Giovanni Becali, reprezentatul firmei care-i impresariază pe Dennis Man (23 de ani) a vorbit despre viitorul internaționalului român.

Extrema Parmei a fost pe lista celor de la Sampdoria, dar mutarea a căzut după ce antrenorul Roberto D'Aversa a fost demis după 3 eșecuri la rând. Acum, potrivit lui Giovanni Becali, Parma poartă discuții cu altă formație din Serie A.

Giovanni Becali, detalii despre transferul lui Dennis Man: „Îl vrea o echipă din Serie A”

„Pe Man l-au vrut două echipe. Sampdoria era una dintre ele, dar a întârziat și nu l-a transferat înainte să piardă aceste meciuri și D'Aversa să plece. Man mai avea de luat 500.000 de euro pentru aceste 5 luni. Sampdoria dădea 250.000 de euro și Parma trebuia să mai pună 250.000.

Parma a zis că-l dă gratis pentru aceste luni, dar nu plătește nimic. Trebuia să dea Sampdoria tot. S-au tergiversat puțin discuțiile, au venit 3 înfrângeri, a plecat D'Aversa și transferul a căzut.

Acum am o echipă din Serie A care-l vrea împrumut pe Dennis. Încă suntem la nivel de tatonări. Nu vă pot spune numele, a declarat Giovanni Becali la ProX.

8.000.000 de euroe cota lui Dennis Man, potrivit transfermarkt

În acest sezon, Man, adus pe 11 milioane de la FCSB, a bifat 11 meciuri, marcând două goluri.

0meciuri ca integralist are Man în acest sezon la Parma

5este numărul partidelor în care Man a rămas pe bancă

VIDEO Amintirile lui Bogdan Bucur din Champions League: „Paul Gascoigne era un jucător foarte dificil, te trăgea, te lovea”

Citește și: 

De ce a fost Șumudică eliminat la meciul cu Gaziantep? » Ce i-a spus arbitrului și reacția presei din Turcia: „O prostie!”

Ianis Hagi, criticat dur deşi a marcat pentru Rangers: „A fost jalnic!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
golf_club
golf_club  •  19 Ianuarie 2022, 20:33

Am aflat eu echipa de la Giovanni, este vorba de Pro Stia. Presedintele Pizzetti si antrenorul Pasta sunt foarte interesati de Man, il considera viitorul copil de mingi al echipei.

petrov
petrov  •  19 Ianuarie 2022, 17:17

Îl vrea tata mare.

983732924972315
Soos Vilmos  •  19 Ianuarie 2022, 16:55

Mai sunt oare echipe pe aceasta planeta care nu se bat pe pretioasa semnatura a acestu asa zis fotbalist ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează