INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

De ce a fost Șumudică eliminat la meciul cu Gaziantep? » Ce i-a spus arbitrului și reacția presei din Turcia: „O prostie!”

Articol de - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2022 11:34 / Actualizat miercuri, 19 ianuarie 2022 12:13

Ofițerul de presă al celor de la Malatyaspor susține că Marius Șumudică, 50 de ani, doar l-a întrebat pe arbitru: „De ce nu curățați zăpada să jucăm?”. 

„Centralul” l-a eliminat după ce a amânat repriza secundă a meciului de la Gaziantep (la 0-0), din cauza ninsorii. Totuși, un jurnalist local nu îl absolvă de vină pe antrenor. Ultimele 45 de minute se vor juca astăzi, de la ora 17:00.

Mereu în conflict cu arbitrii în Turcia, criticându-i aproape în fiecare etapă, Marius Șumudică e pedepsit și mai aspru de „centrali.”

Antrenorul Malatyei nu a acceptat decizia lui Ümit Öztürk, la pauza meciului de ieri de la Gaziantep, de a amâna repriza secundă din cauza ninsorii puternice, într-un moment când echipa sa domina jocul (era 0-0), a protestat și a fost eliminat la vestiare. Va fi suspendat următoarea etapă, vineri, acasă, cu Beșiktaș.

„Cartonaș roșu fără motiv pentru Marius Șumudică”

Hakki Çelikel, ofițerul de presă al ultimei clasate din Süper Lig, susține că tehnicianul nu a insultat arbitrul: „După ce a aflat că partida a fost amânată, l-a întrebat pe «central»: «De ce nu curățați zăpada de pe teren pentru a continua să jucăm?». I s-a dat cartonaș roșu fără niciun motiv”. 

Çelikel a adăugat: „Altă hotărâre luată împotriva noastră, ca în fiecare săptămână. Nu mai putem accepta asemenea decizii inexplicabile”.

Meciul lui Șumudică cu formația lui Toșca și Maxim, amânat » Scandal la pauză: Șumi a fost eliminat!
Turcia
Meciul lui Șumudică cu formația lui Toșca și Maxim, amânat » Scandal la pauză: Șumi a fost eliminat!

„Marius Șumudică, eliminat pentru o prostie”

Totuși, un jurnalist de la Malatya Haber, Suat Kozluklu, nu îl absolvă de vină pe antrenor - „Nu mai e nevoie să comentez eliminarea lui Șumudică pentru o prostie” - într-un articol în care critică întreaga situație de la club. 

Un material intitulat „Ne îndreptăm spre dezastru cu o conducere neglijentă”, principala sa țintă fiind președintele Adil Gevrek.

Citește și alte știri despre stranieri: 

Ianis Hagi, criticat dur deşi a marcat pentru Rangers: „A fost jalnic!”

Mario Marinică, aproape de istorie la Cupa Africii pe Națiuni » Malawi poate să ajungă în „optimi” prin tragere la sorți!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează