INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

FOTO Meciul lui Șumudică cu formația lui Toșca și Maxim, amânat » Scandal la pauză: Șumi a fost eliminat!

Partida dintre Gaziantep, echipă la care evoluează Alexandru Maxim și Alin Toșca, și Yeni Malatyaspor, formație antrenată de Marius Șumudică, a fost întreruptă după primele 45 de minute, la scorul de 0-0, din cauza condițiilor nefavorabile de joc. +4   FOTO
Partida dintre Gaziantep, echipă la care evoluează Alexandru Maxim și Alin Toșca, și Yeni Malatyaspor, formație antrenată de Marius Șumudică, a fost întreruptă după primele 45 de minute, la scorul de 0-0, din cauza condițiilor nefavorabile de joc.

Articol de GSP - Publicat marti, 18 ianuarie 2022 17:37 / Actualizat marti, 18 ianuarie 2022 17:51

Partida dintre Gaziantep, echipă la care evoluează Alexandru Maxim și Alin Toșca, și Yeni Malatyaspor, formație antrenată de Marius Șumudică, a fost amânată, din cauza ninsorii abundente. Partida se va relua miercuri, de la ora 17:00, cu startul reprizei secunde și de la scorul de 0-0.

Un strat gros de zăpadă a acoperit gazonul arenei lui Gaziantep. Prima repriză s-a disputat în condiții dificile, apoi „centralul” Umit Ozturk a decis ca partida să fie întreruptă și ca jucătorii să nu revină de la vestiare. 

Budescu, deturnat din drumul spre Sepsi: antamat de o altă echipă din Liga 1
TRANSFER
Budescu, deturnat din drumul spre Sepsi: antamat de o altă echipă din Liga 1

Arbitrul a testat suprafața de joc în mai multe zone. Mingea nu a sărit, așa că decizia a fost una regulamentară, în ciuda protestelor vehmente venite din ambele tabere. Atât Gaziantep, cât și Yeni Malatyaspor doreau ca partida să meargă mai departe. 

Suporterii au rămas în tribune sperând că partida se va relua, însă organizatorii au anunțat că aceasta se va relua mâine, de la ora 17:00.

Formația antrenată de Marius Șumudică făcuse o primă repriză solidă, cu o posesie covârșitoare. A irosit și o lovitură de la 11 metri. În minutele de prelungire ale primei părți, Mounir Chouiar a nimerit doar bara transverală. La gazde, Alexandru Maxim și Alin Toșca au fost titulari.

Șumudică, eliminat la pauză

Conform Fotomac, Șumudică ar fi intrat într-un conflict aprins cu brigada de arbitri, după ce Umit Ozturk a decis că partida nu se poate relua astăzi. Protestele vehemente l-au determinat pe „central” să îi arate cartonașul roșu, astfel că antrenorul român nu va putea sta pe bancă la reluarea partidei și va trebui să stea în tribună și runda viitoare, dacă nu se va alege cu o suspendare drastică.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Arbitrul și Comisia și-au cerut scuze. Milan a rămas cu paguba

Cum s-a votat: Lewandowski, cel mai bun și pentru căpitani, și pentru selecționeri, și pentru jurnaliști! Doar fanii l-au ales pe Messi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
paolo19
paolo19  •  19 Ianuarie 2022, 04:02

Nu este nimic ca l-au eliminat pentru prima repriza, în timpul asta o sa danseze din buric și o sa antreneze echipa direct din vestiar. Din sufragerie a antrenat-o de mai multe ori...

cornelcc
cornelcc  •  18 Ianuarie 2022, 23:18

Normal ca Sumumica era extrem de nervos: dupa 11 infrangeri, in sfarsit, doctorul nimerise reteta “ceaiului” de dinaintea meciului! Sa vezi maine mahmureala! Ca nu merge doua zile la rand!

2177161549205487
Daniel Buriu  •  18 Ianuarie 2022, 20:47

Ce foame va este!!!!! Hal de titlu" meciul amanat...,scandal la pauza....!!!!! De ce nu spuneti direct ca este vb de zapada???

Vezi toate comentariile (4)
Comentează