STRANIERI  ·  SERIE A

Patronul celor de la Parma, ședință cu antrenorul, după ce s-a plâns de transferuri: „De asta i-am adus pe cei tineri”

Kyle Krause, patronul celor de la Parma, a vorbit despre transferurile lui Valentin Mihăilă (21 de ani) și Dennis Man (22 de ani).
Kyle Krause, patronul celor de la Parma, a vorbit despre transferurile lui Valentin Mihăilă (21 de ani) și Dennis Man (22 de ani).

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 februarie 2021 17:19 / Actualizat sambata, 13 februarie 2021 17:49

Kyle Krause, patronul celor de la Parma, a vorbit despre transferurile lui Valentin Mihăilă (21 de ani) și Dennis Man (22 de ani).

  • Man și Mihăilă pot fi văzuți la treabă luni, de la ora 21:45, în duelul dintre Verona și Parma. 

„Avem un nucleu de bază, format din oameni cu mare experiență. I-am păstrat aproape pe toți. Vom încerca să includem și jucătorii noi. Aducerea lor nu trebuie văzută ca un schimb de generații, ci mai degrabă ca o integrare de noi talente. Talentul trebuie să fie cuvântul de bază, nu neapărat vârsta. Cei aduși acum nu trebuie să fie utili neapărat în momentul actual, ci și pentru viitorul clubului Parma”, a declarat Krause, conform Parmalive. 

Krause, despre transferurile lui Man și Mihăilă

Krause a comentat și declarațiile antrenorului Roberto D'Aversa, care s-a declarat nemulțumit de campania de transferuri.

„Cred că declarațiile lui D'Aversa au fost făcute din pasiune pentru club. Toți de aici facem totul cu dăruire și cu un spirit aparte. Am vorbit cu el în urmă cu câteva zile, despre nevoile echipei și ce trebuie să facem pentru a depăși situația actuală. Pe piața transferurilor ne-am mișcat pentru a evita problemele numerice de lot, pentru a avea variante pe fiecare post. Suntem pregătiți, echipa are tot ce trebuie pentru a face față ultimelor 17 provocări din campionat”, a concluzionat patronul celor de la Parma. 

Kyle Krause, patron Parma
Kyle Krause, patron Parma

Clasament Serie A: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Serie A: Lovitură dură pentru Florentin Pandele! A pierdut definitiv procesul
Libertatea
Comentarii (8)
Dan Daniel  •  13 Februarie 2021, 20:24

Patronul este un om deosebit care e indràgostit de oras a inceput un proiect a investit cel putin 200 de milioane si vrea un stadion modern si nu cred cà se poate face o paralelà cu Gigi chiar dacà ultimul e un om ,,sfànt''Increderea care o are in tineri Man, Mihàila,Zirkee si alti tineri este cà bossul american vrea o Parma cum era cea din epoca lui Lorenzo Minotti,Crespo.Puncte negre managerul si antrenorii ,Liverani a fost lucrat de veterani iar D'aversa are un palmares de 6 meciuri un punct si douà goluri care il face sà joace cu sabia lui Damocles in partida cu Verona.Are un defect merge pe màna bàtrinilor gen Cornelius vàrf fàrà gol anul àsta ,kurtici,alves,gervinho iesiti din formà si norocosi cà tifosii feroci ai Parmei nu vin la stadion din cauza covid.Man si Mihàilà sànt vàzuti bine chiar au luat cele mai mari note Man in primul si Mihàilà in secondo iar campania de presa din Ro impotriva lor stàrneste ràsul Man nu poate vinovat intr-o orà de joc de situatia dezastruosà a echipei cànd vàrful danez nu are nici un gol iar Mihàilà dà gol si in urmàtorul meci joacà 10min...anul àsta sànt fàrà portar si l-au pierdut pe Radu din cauza lui d'aversa .Krause patronul vrea un antrenor tànàr gen Pirlo din fostii jucàtori ai Parmei ,Bonera,gilardino ,Bonera,filippini si atentie Adrian Mutu.

the.fixer  •  13 Februarie 2021, 19:33
Postat de brera30 pe 13 Februarie 2021, 19:21

Parma are deja un pre-contract cu Borusia Dortmund pentru Mihaila.

Mor gigistii! Dar Parma are precontract cu Al Shabab pentru izman :)))))))

brera30  •  13 Februarie 2021, 19:21

Parma are deja un pre-contract cu Borusia Dortmund pentru Mihaila.

Vezi toate comentariile (8 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
10:00 Tenis, WTA
Turneul din Dubai
Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2
U Craiova 1948 - Mioveni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor
Juventus - Porto
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Bundesliga
Borussia Dortmund - Sevilla
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet
Liga 1