INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Schimbare importantă la Internazionale Milano pentru a 113-a aniversare a clubului » Cum arată noua siglă a echipei

Articol de - Publicat vineri, 12 februarie 2021 19:35 / Actualizat vineri, 12 februarie 2021 20:22

Clubul italian FC Internazionale Milano se pregătește pentru schimbarea identității, prin modificarea siglei, la a 113-a aniversare a echipei.

Gigantul din Serie A își va lansa noua emblem[ pe 9 martie, când vor aniversa 113 ani de la înființarea clubului. La început, au apărut zvonuri că echipa își va schimba și numele din „FC Internazionale Milano” în „Inter Milano”, dar au fost infirmate de directorul executiv al clubului, Alessandro Antonello.

Alessandro Antonello: „Un proiect bazat pe valorile istorice ale lui Internazionale Milano”

„Inter nu își va schimba numele. Clubul lucreză de peste un an la un proiect de marketing, bazat pe valorile istorice ale lui Internazionale Milano, iar acesta își propune să reunească și să implicele milioanele de suporteri, care să consolideze legătura noastră cu orașul Milano” a declarat Alessandro Antonello.

Trupa pregătită de Antonio Conte va renunța la inițialele „F” și „C” din sigla clubului, iar noul logo ar urma să fie minimalist, cu două litere stilizate, I și M. Suporterii lui Inter nu au fost mulțumiți de noua identitate a echipei și au comentat schimbarea pe Twitter: „De ce ai schimba ceva ce nu este stricat?”

În acest sezon, Inter Milano se află pe locul 2 în Serie A, la două puncte de primul loc, ocupat de eterna rivală AC Milan. „Nerazzuri” au fost eliminați din Liga Campionilor, unde au terminat pe locul 4 într-o grupă cu Real Madrid, Borussia Monchengladbach și Șahtior Donețk. În Coppa Italia, formația de pe „Giuseppe Meazza” a fost eliminată în semifinale, de Juventus.

Inter Milano, 113 ani de istorie în fotbalul mondial:

  • 18 Serie A
  • 7 Cupe ale Italiei
  • 5 Supercupe ale Italiei
  • 3 Champions League
  • 3 Cupe UEFA
  • 2 Cupe Intercontinentale
  • 1 Campionat Mondial al Cluburilor

VIDEO. Cele mai frumoase goluri înscrise de Inter Milano în 2020

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

UEFA i-a iertat, dar turcii cer pedeapsa maximă pentru Sebastian Colțescu și Octavian Șovre: „Suspendați pe viață!”

Eroul neașteptat! Hans Flick, povestea unui an formidabil: e egalul lui Pep Guardiola!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  12 Februarie 2021, 20:59

UN CLUB CE ARE REZERVAT UN LOC IN GALERIA GIGANTILOR EUROPENI SI NU NUMAI!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează