INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAZUL COLȚESCU

UEFA i-a iertat, dar turcii cer pedeapsa maximă pentru Sebastian Colțescu și Octavian Șovre: „Suspendați pe viață!”

Sebastian Colțescu (43 de ani)
Sebastian Colțescu (43 de ani)

Articol de - Publicat vineri, 12 februarie 2021 18:48 / Actualizat vineri, 12 februarie 2021 19:04

Goksel Gumușdag, liderul lui Istanbul Bașakșehir și un apropiat al președintelui Recep Tayyip Erdogan (66 de ani), a dezvăluit la postul TRT News că „i-am trimis o scrisoare lui Aleksander Ceferin. Așteptăm să vedem cum luptă UEFA contra rasismului”. UEFA nu consideră rasist ceea ce Sebastian Colțescu (43 de ani) a spus în timpul meciului dintre PSG și Bașakșehir din Liga Campionilor, conform raportului întocmit de inspectorul de caz al forului european. 

Știind că urmează judecata la Comisia de Disciplină UEFA și că raportul realizat de inspectorul forului european la două luni de la meciul PSG - Bașakșehir (concluzia acestuia: „Nu e rasism”) nu este automat și decizia finală, clubul turc cere excluderea pe viață din fotbal a lui Sebastian Colțescu și Octavian Șovre.

Goksel Gumușdag: „Poziția lui PSG și Bașakșehir împotriva rasismului a intrat în istorie.”

„Poziția lui PSG și Bașakșehir împotriva rasismului a intrat în istorie. A avut un ecou incredibil în lumea întreagă”, a declarat la postul TRT News Goksel Gumușdağ, liderul lui Bașakșehir și un apropiat al dictatorului Recep Tayyip Erdoğan, dezvăluind: „I-am trimis o scrisoare președintelui UEFA, Aleksander Ceferin. Inspectorul și-a finalizat ancheta și a trimis cazul arbitrilor la Comisia de Disciplină. Acum așteptăm rezultatul”.

Gumuşdag pretinde cea mai dură pedeapsă: „Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum luptă UEFA contra rasismului. Noi am cerut ca acești doi arbitri să fie suspendați pe viață”.

VIDEO. Edi Iordănescu: „Nu e vorba de rasism la Sebastian Colțescu. Niciodată!”

Citește și alte știri despre cazul Sebastian Colțescu:

Ioaniţoaia se întreabă: „Cum rămâne cu cei care s-au înghesuit să-l condamne vehement pe Colțescu, să șteargă pe jos cu el?!”

După decizia UEFA, GSP a provocat doi demnitari care îl acuzaseră pe Colțescu de rasism: „Acum ce poziție aveți, domnilor Csaba Asztalos și Ionuț Stroe?” » Reacțiile lor: „UEFA nu e reper pentru mine” + „Scuzele au fost ceva diplomatic și politic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
135633977210983
Gigi Papadie  •  12 Februarie 2021, 20:45

NU SE GASESTE NICI UN POLITICIAN SA LE SPUNA TURCILOR CA MAI BINE NE-AR ADUCE INAPOI TOT CE AU FURAT DE-A LUNGUL ISTORIEI? NEAM DE JEFUITORI

135633977210983
Gigi Papadie  •  12 Februarie 2021, 20:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

prapadlafcsb1
prapadlafcsb1  •  12 Februarie 2021, 20:30
Postat de prapadlafcsb1 pe 12 Februarie 2021, 20:28

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează