INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

update Giovanni Becali a comentat pentru GSP anunțul venit din Turcia despre Dennis Man: „Dacă îmi ziceți că Fabrizio Romano a scris, atunci poate fi ceva”

Dennis Man // foto: Imago Images
Dennis Man // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 15 iunie 2023 12:33 / Actualizat joi, 15 iunie 2023 13:10

Clubul turc Trabzonspor ar fi bătut palma cu Parma pentru transferul mijlocașului român Dennis Man (24 de ani).

„Pentru Orsic și Petkovic (n.r. - de la Southampton, respectiv Dinamo Zagreb) ne-au cerut câte 4 milioane de euro. Nu vom plăti sumele astea. În afară de ei, un transfer este rezolvat, iar alți 2 jucători sunt în proces de a semna”, a transmis miercuri Ertuğrul Doğan, președintele celor de la Trabzonspor.

Publicația locală Karadeniz Gazete a intrat pe fir și anunță că transferul rezolvat ar fi al românului Dennis Man!

Transfer de 600.000 de euro la FCSB: „A semnat cu gigantul club român”
FCSB
Transfer de 600.000 de euro la FCSB: „A semnat cu gigantul club român”

Turcii anunță: Dennis Man, vândut la Trabzonspor cu 3,2 milioane de euro

Parma s-ar fi înțeles cu turcii de la Trabzonspor pentru transferul românului, în schimbul căruia ar urma să primească 3,2 milioane de euro. Ar fi o pierdere importantă pentru Parma, care l-a cumpărat pe Man de la FCSB cu 11 milioane! 

Trabzonspor a fost interesată și în sezoanele precedente de român, însă nu i-a putut convinge pe italieni să renunțe la Man.

Giovanni Becali despre transferul lui Dennis Man: „Nu e nimic adevărat” 

Contactat de GSP, impresarul jucătorului, Giovanni Becali, a dezmințit informația venită din presa turcă: „La turci, întotdeauna apare o «bombă», dar nu e nimic adevărat cu Dennis Man. A fost ceva anul trecut cu Trabzonspor, acum nu există nimic. Dacă îmi ziceți că Fabrizio Romano a scris de Man și Trabzon, atunci poate fi ceva. Nu-i credeți pe turci. Dennis Man e la echipa națională, se concentrează la echipa națională. După aceea, împreună cu Parma vom decide ce vom face. Am vorbit cu cei de la Parma, care mi-au zis: «Deocamdată, ne lingem rănile. Apoi, vedem cu cine continuăm». Cei mai mulți jucători vor rămâne, probabil și Man, și Mihăilă. Dacă va fi o ofertă, Parma va decide. Să nu uităm că Man mai are contract doi ani și jumătate și are contract foarte mare”.

Dennis a înscris doar 6 goluri în cele 32 de apariții din acest sezon de Serie B.

Cu el pe teren în ambele manșe ale barajului cu Cagliari, 33 de minute în tur, 65 la retur, Parma a ratat șansa promovării în Serie A.

Trabzonspor a încheiat sezonul de campionat pe locul 6 în Superliga Turciei, cu 57 de puncte, 12 sub pozițiile de Europa League.

Mai multe știri despre stranieri:

Ofertă de 20 de milioane de euro pentru fotbalistul român: „Au refuzat-o. Vor 40!”

Șefii lui Galatasaray au decis ce se întâmplă cu românii Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
magic4ever
magic4ever  •  15 Iunie 2023, 14:33

Man nu a jucat nimic la Parma, nu da nimeni nici 1 mil euro pe el...o sa isi termine contractul si revine cu coada intre picioare la clona Fcsb...

Vasycool1976
Vasycool1976  •  15 Iunie 2023, 13:12

Ăsta era adevăratul preț al lui Man,dar Becali &co. a mai bifat o țeapă

alexiosas
alexiosas  •  15 Iunie 2023, 12:56

se arunca bani in fotbal sa traiasca niste interlopi,a se citi impresarii,cu banii pierduti s-ar fi facut atatea lucruri utile

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close