INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Destinaţie surpriză pentru Adi Mutu » În ce campionat ar putea ajunge românul

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 12 decembrie 2014 17:27

După ce şi-a reziliat contractul cu Petrolul şi a ratat transferul la FC Pune, Adi Mutu a rămas fără echipă, dar nu vrea să renunţe la fotbal.

Site-ul tuttomercatoweb anunţă că Adi Mutu, care în ianuarie 2015 va împlini 36 de ani, ar putea ajunge în China, unde cluburi precum Guangzhou Evergrande şi Guangzhou R&F i-ar putea oferi salariul pe care îl cere.

Acelaşi site susţine că Adi Mutu ar fi tentat şi de o aventură în Emiratele Arabe Unite, dar cluburile de acolo nu au manifestat interes pentru atacant.

Dacă va ajunge în China, Mutu va bifa al 12-lea club din cariera de 18 ani, în patru ţări.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
idol
idol  •  13 Decembrie 2014, 07:25

made in china

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Decembrie 2014, 01:12

mutu ? unde sa ajunga, in campionatul Caselor de Pensii... auzi, unde...

brancusi
brancusi  •  12 Decembrie 2014, 18:49
Postat de str4427 pe 12 Decembrie 2014, 17:31

Daca se nastea in Anglia..Italia..Spania..poate era un fel de Ibrahimovic..sau poate era retras cu o cariera fabuloasa in spate..asa..se roaga sa joace in China ca in India nu l-au primit

Cred ca abordezi gresit subiectul:Stoichkov,Gica Popescu,Savicevici,Karagounis,Weah,Boban,Berbatov,Hagi,Hakan Sukur,Eto'o,etc nu s-au nascut nici in Anglia,nici in Spania si au avut cariere impresionante,fiind deopotriva respectati peste tot pe unde au trecut,deci chestia tine de om,nu de geografie.Dar ca de obicei,jegsepe,in pana de inspiratie,scoate iar hahalera la inaintare,ca si pe puscariabilul Mitica,prefacandu-se ca nu inteleg ca s-au saturat oamenii de ei ca de mere acre...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează