INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHELSEA - WBA 6-0

Dezastru la debutul în Premier League pentru Gabi Tamaş

Articol de - Publicat duminica, 15 august 2010 00:00

Gabi Tamaş a încasat o corecţie severă din partea campioanei la prima sa apariţie în Premier League.

Chelsea a fost ieri o pălărie prea mare pentru Gabi Tamaş şi pentru coechipierii săi de la West Bromwich. Pe Stamford Bridge, oaspeţii au punctat pe alocuri la impresia artistică, dar atît. Golurile le-a dat campioana Angliei: 6-0.

Malouda a deschis rapid scorul, pe o greşeală a portarului Carson (6), iar Drogba l-a majorat înainte de pauză, dintr-o "directă". Aici a avut şi Tamaş partea lui de vină. Fără greşeală pînă atunci, "tricolorul" s-a ferit şi a creat astfel o gaură în zidul oaspeţilor, numai bună pentru a strecura balonul pe acolo.

Dacă între cele două goluri primite noua promovata în Premier League făcuse o figură decentă, după reluare s-a prăbuşit de tot. Nimic n-a mai funcţionat şi apărarea, în frunte cu Tamaş, a devenit o jucărie în mîinile lui Drogba, care nu s-a oprit pînă n-a ajuns la hat-trick, Malouda, "dublă", şi Lampard

La cuţite cu patronul Abramovici
Jucătorii lui Chelsea sînt supăraţi pe patronul Roman Abramovici, după ce vineri i-a anunţat că în sezonul 2010-2011 nu le mai plăteşte prime de meci: "Veţi fi premiaţi doar la cîştigarea unui trofeu". Un membru din conducere a dezvăluit cotidianului The Sun că albaştrii "au suferit un adevărat şoc la aflarea veştii. Ei sînt campioni şi tu îi recompensezi luîndu-le din bani?! Nu-i corect". 

TOTTENHAM - MAN. CITY    0-0
I-a salvat portarul Hart
Manchester City are jucători buni, dar nu încă şi o echipă. Şi asta ar putea fi marea şansă a Timişoarei, joi, în play-offul Europa League. Cu Tottenham, oamenii lui Roberto Mancini au scos o remiză, 0-0, dar punctul e de departe al portarului Joe Hart. El a făcut minuni ieri, salvînd în faţa lui Defoe, a lui Huddlestone şi a lui Assou-Ekotto. Doar la reluarea lui Bale l-a salvat bara. City a avut 15 minute bune la reluare şi a irosit o bună ocazie prin Wright-Phillips. Dar cam atît.  Oaspeţii au contat pe Hart - Richards, Kolo Toure, Kompany, Kolarov (46 Zabaleta) - De Jong, Yaya Toure, G. Barry - Wright-Phillips (68 Adam Johnson), Tevez (83 Adebayor), David Silva. (Aurelian Botezatu)

Chivu a luat trofeul Tim
STRANIERI. Interul lui Cristi Chivu şi-a adjudecat vineri seară, la Bari, trofeul Tim. În două meciuri de cîte 45 de minute, campioana Italiei a bătut pe Juventus (1-0) şi a remizat cu Milan, 0-0, pe care a învins-o apoi la loviturile de departajare (3-2). Chivu a fost utilizat doar în prima partidă, cu Juve.

Roma surclasată, Lobonţ OK
STRANIERI. Roma a pierdut vineri la scor amicalul cu Olympiakos (1-5), dar portarul Bogdan Lobonţ n-are nici o vină pentru proporţiile scorului. "Tricolorul" a fost titular la vicecampioana Italiei şi şi-a făcut treaba bine pînă la pauză, cînd a fost înlocuit. Singurul gol încasat e mai degrabă vina lui Taddei, care a deviat balonul în plasă la şutul lui Ibagaza.

Alt accidentat
SPANIA. Ghinioanele se ţin scai de Real. Madrilenii au cîştigat "amicalul" de lux cu Bayern (0-0, 4-2 la penaltyuri), dar au pierdut încă un fundaş central. După Pepe, indisponbil 4 săptămîni din cauza unor probleme musculare, s-a accidentat şi Garay: argentinianul a suferit o luxaţie la rotula genunchiului drept, s-a întors în cîrje şi va sta circa o lună. În locul lui a intrat Albiol, nerefăcut după o gastroenterită. Tot la Munchen, Marcelo s-a ales cu o contuzie zdravănă.

Fără remize în grupe la CM?
FIFA vrea ca la turneele finale ale Mondialelor să nu mai existe remize în faza grupelor. Scopul: meciuri mai atractive. "Dacă nu avem o echipă cîştigătoare după 90 de minute, se poate trece direct la executarea loviturilor de departajare", a spus preşedintele Sepp Blatter (foto) într-un interviu acordat revistei germane Focus. Forul mondial mai are în vedere şi regula "golului de aur", folosită deja în competiţiile oficiale între 1996 şi 2002. Aceasta presupune prelungiri (2x15 minute), care iau însă sfîrşit în momentul în care una dintre echipe marchează. "Ambele formaţii ar fi obligate să atace, deci am avea spectacol", susţine Blatter.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează