INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK SALONIC

Dezvăluiri din Grecia: „Suporterii lui PAOK Salonic nu-l plăceau pe Răzvan Lucescu”

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iulie 2019 12:27

Cosmin Bărcăuan (40 de ani), fost jucător la PAOK Salonic, a vorbit despre plecarea lui Răzvan Lucescu imediat după titlul cucerit în Grecia.

Bărcăuan a dezvăluit că suporterii nu-l îndrăgeau foarte mult pe tehnicianul în vârstă de 50 de ani, chiar dacă acesta a reușit să câștige sezonul trecut eventul cu echipa din Salonic.

„Nu stiu cum de s-a ajuns la această ruptură. Oricum, suporterii nu erau foarte încântați de el la început. Spuneau că nu le place stilul lui de joc. Nu am înțeles mentalitatea lor. Dar totul s-a remediat prin fotbal și rezultate”, a spus Bărcăuan la TV Digi Sport.

Răzvan Lucescu și-a găsit imediat o nouă echipă. Antrenorul român a semnat cu cel mai titrat club din Arabia Saudită, Al Hilal. Arabii i-au plătit clauza de reziliere în valoare de 2 milioane de euro.

3.500.000 €este salariul anual al lui Lucescu în Arabia Saudită, devenind al doilea cel mai bine plătit antrenor român, după Cosmin Olăroiu (5.700.000 €/sezon)

Citește și: 

Răzvan Lucescu, mesaj de adio la plecarea din Grecia: „Au fost cei mai buni doi ani din viața mea!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
robotucigas
robotucigas  •  21 Iulie 2019, 02:05

Da! Pai dacă spune el de România urât, cum sa te placa suporteri? Dacă tatăl lui spunea ca el nu mai antrenează în România, ca da înapoi. Asta înseamnă să ți se urce la cap. A avut șansa ca un patron să-i aducă ce voia, și sa recunoaștem cu o echipa super i-a scos Timișoara. A fost un brav de antrenor, dar oare ne gândim ce jucători avea? De exemplu că-ți sunt la echipe mari acuma? Poate a fost mare, dar în ochii mei, și el și tatăl lui sunt niște bosgori renegand tara care i-a crescut, consacrat în fotbal. Când vine vorba sa vi în România, ea este un ghimpe în coasta ta! Dsr la ce rasa sunt, nu ma mir ca gândesc așa! Se pare ca sângele apa nu se face, și *** tot *** rămâne. M-am saturat de numele Lucescu, îmi face scârbă, mai ales de când cel bătrân nu a vrut la națională României, dar s-a dus la a Turciei. Rămâneți în pui mei în Turcia, și luați-vă și familia, și toți *** aduceți la voi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  20 Iulie 2019, 22:14

*** O să-i ducă dorul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unu_de_pe_net
unu_de_pe_net  •  20 Iulie 2019, 17:55
Postat de alexyulyan pe 20 Iulie 2019, 17:34

Aceleasi emotii ca suporterii de la Paok ;) De ce crezi ca CFR ul joaca cu stadionul aproape gol si e o echipa destul de criticata la modul general iar clubul anonim al lui Hagi a inceput sa castige popularitate? Ce zic eu acum au inteles cel mai bine Barca si Real si astfel au devenit niste cluburi cu venituri uriase castigand o popularitate f mare

In privinta grecilor... inteligent raspuns! :D E un altfel de a spune ca si suporterii lui PAOK sunt tot greci. xD Totusi, n-as face o paralela intre campionatul lor si Liga lui Mitica, sau mai nou, a lui Burlescu (Burleanu-Iorgulescu), pentru ca ne despart foarte multe lucruri. Dar, in esenta,... cam ai dreptate. Masele apreciaza mai mult artistii din teren decat sahistii de pe banca... ;)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează